Dua Lipa - Begging

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:14Dua Lipa [Deluxe Edition]Vertigo / Capitol
06025 4797454
Album
CD
02/06/2017
3:14Dua LipaWarner Bros.
9029593848
Album
CD
02/06/2017
3:14Dua Lipa [Complete Edition]Warner Bros.
9029555391
Album
CD
19/10/2018

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019542
Physical08/02/20201523
Break My Heart04/04/20201223
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/20202418
Hallucinate01/08/20205510
Levitating (Dua Lipa feat. DaBaby)10/10/20202359
Prisoner (Miley Cyrus feat. Dua Lipa)28/11/20202018
We're Good20/02/20212520
Love Again19/06/20212122
Cold Heart (Elton John & Dua Lipa)21/08/2021816
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176163
Future Nostalgia04/04/2020188
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71Dua Lipa - Begging (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Auch "Begging" ist eine starke Pop-Nummer, welche sehr gute Ansätze aufweist, jedoch fehlt hier der letzte "pfupf" um die Höchstnote zu reissen. 5*+

SabinG4L
******
fav song

alessiov
******
Samen met New Rules vind ik dit 1 van de beste nieuwe liedjes op haar debuutalbum!
****** !

gherkin
*****
Deze Dua Lipa is best wel fijn bezig. Opnieuw een tof liedje in ieder geval.

Sebastiaanmember
****
Best leuk nummer, die ik op de een of andere manier heb overgeslagen toen ik naar 'Dua Lipa' luisterde.. nieuwe single na het succes van 'New Rules'?

Snormobiel Beusichem
****
▒ Best een goed plaatje uit eind mei 2017 door de nu inmiddels 22 jarige Britse zangeres uit Londen: "Dua Lipa" !!! Ook van mij een dikke voldoende ☺!!!

alleyt1989
*****
Oh another really good one.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?