Dua Lipa - Break My Heart

Cover Dua Lipa - Break My Heart
Digital
Warner -

Charts

Binnenkomst:04/04/2020 (Positie 22)
Laatste week notering:04/04/2020 (Positie 22)
Piekpositie:22 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:20406 (79 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 22 / Weken: 1
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

27/03/2020
Digital Warner - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Break My Heart
  3:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:42Break My HeartWarner
-
Single
Digital
27/03/2020
3:41Future NostalgiaWarner
0190295286101
Album
CD
27/03/2020

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019522
Physical08/02/2020159
Break My Heart04/04/2020221
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176148
Future Nostalgia04/04/202031
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.78 (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
*****
In deze onzekere tijd met corona word er gelukkig nog steeds muziek gemaakt! Dua zorgt voor een glimlach op mijn mond met deze aanstekelijke nieuwe single

juna13
****
Good song. We need her so much now

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
Das ist ein Dua Lipa Song wie er für mich klingen muss!
Das "Need You Tonight" Sample gibt dem ganzen das gewisse etwas, zudem ein tolles Video! Sehr stark!

gherkin
*****
Deze Dua Lipa kan echt wel muziek maken die bijzonder fijn klinkt en dat heeft ze hiermee zeker ook gedaan.

Ghost_Of_Download
******
"Need You Tonight" von INXS in einem neuen Gewandt.
Sehr gut gelungen wie ich finde. Mag ich!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?