Drukwerk - Je loog tegen mij 2012

Cover Drukwerk - Je loog tegen mij 2012
Cover

Nummer

Jaar:2012
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/06/2012 (Positie 89)
Laatste week notering:14/07/2012 (Positie 89)
Piekpositie:60 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:18778 (123 Punten)
Oranje Top 30:26/05/2012 / Piek: 29 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 60 / Weken: 5

Drukwerk   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Je loog tegen mij19/12/1981113
Wat dom27/03/198237
Pappa03/07/1982176
Schijn 'n lichtje op mij11/09/1982510
Marianneke19/03/198378
Lijn 1003/09/1983333
Hee Amsterdam26/11/1983910
Onder mijn dak14/04/1984481
Carolien15/09/1984137
Kapsones24/11/1984285
5 pils geleden21/02/1987657
Sylvia's moeder28/11/1987698
Hallo Den Haag14/05/1988585
De kroegen van Amsterdam17/09/1988567
Je loog tegen mij 201216/06/2012605
Schijn 'n lichie op mij (Drukwerk²)15/02/2014321
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Drukwerk02/01/1982521
Tweede druk25/09/19821012
(N)iemand wint12/11/19833410
Hee Amsterdam - Live in het concertgebouw18/02/1984224
Ho stil, wacht stop!03/11/1984342
Petje af voor Sonneveld08/02/1986375
Het allerbeste van Drukwerk30/07/19942141
The Golden Years Of Dutch Pop Music20/04/2019561
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Drukwerk - Je loog tegen mij 2012 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Eigenlijk het vervolg van hun hit uit het voorjaar van 1982, dus géén cover !!! Tof dat "Harry Slinger" samen met "Drukwerk" toch meedeed aan deze leuke plaat, begin juni 2012 ☺!!!

Jack louwaars
****
Grappig dit jeugdig gevoel !!! was toen een goede plaat en nu gewoon weer !!! Geef er een slinger aan !!!

RV
**
Jankerige kutplaat. Alleen de muziek kan nog die tweede ster redden.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?