Douwe Bob - Was It Just Me

Cover Douwe Bob - Was It Just Me
Digital
Universal 20UM1IM10032 (nl)
Cover Douwe Bob - Was It Just Me
Digital
Universal 21UMGIM14725 (nl)

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:27/02/2021 / Piek: 38 / Weken: 1

Tracks

11/02/2021
Digital Universal 20UM1IM10032 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Was It Just Me
3:50
   
23/02/2021
Digital Universal 21UMGIM14725 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Was It Just Me (Live @ Jan Willem Start Op)
3:54
2.Was It Just Me
3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50Was It Just MeUniversal
20UM1IM10032
Single
Digital
11/02/2021
Live @ Jan Willem Start Op3:54Was It Just MeUniversal
21UMGIM14725
Single
Digital
23/02/2021
3:50Was It Just MeUniversal
21UMGIM14725
Single
Digital
23/02/2021

Douwe Bob   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Multicoloured Angels29/09/201247
Stone Into The River (Douwe Bob & Ardesko)28/12/2013782
Hold Me (Anouk & Douwe Bob)24/01/2015220
Slow Down12/03/2016515
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born In A Storm11/05/2013726
Pass It On23/05/2015128
Fool Bar14/05/2016233
The Shape I'm In17/11/2018512
Born To Win, Born To Lose05/06/202133
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Douwe Bob - Was It Just Me (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?