Douwe Bob - Sweet Sunshine

Cover Douwe Bob - Sweet Sunshine
Cover

Charts

Single Tip:30/05/2015 / Piek: 6 / Weken: 12

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03Hitzone 74Sony
88875093742
Compilatie
CD
10/07/2015

Douwe Bob   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Multicoloured Angels29/09/201247
Stone Into The River (Douwe Bob & Ardesko)28/12/2013782
Hold Me (Anouk & Douwe Bob)24/01/2015220
Slow Down12/03/2016515
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born In A Storm11/05/2013726
Pass It On23/05/2015128
Fool Bar14/05/2016233
The Shape I'm In17/11/2018512
Born To Win, Born To Lose05/06/202133
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6Douwe Bob - Sweet Sunshine (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Supersok
****
vrolijk en zonnig lenteplaatje!

gherkin
***
Zonnig plaatje.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Ja, wat moet je er van zeggen ??? Gewoon een ø plaatje uit maart 2015 van de 22 jarige Amsterdamse songschrijver en zanger: "Douwe Bob Posthuma" !!! Hij won in augustus 2012 de eerste editie van de door "Giel Beelen" bedachte talentenjacht op televisie: "De beste singer-songwriter van Nederland" !!! ☺!!!

DeejayDave
***
Aardig plaatje maar Douwe Bob heeft echt veel beter dan dit.

Topbart
****
prima nummer van Douwe Bob. Jammer dat het maar liefst 12 weken in de Bubbling Under stond en niet 1 keer bij de bovenste 100? Jammer!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?