Douwe Bob - Summer In Your Eyes

Cover Douwe Bob - Summer In Your Eyes
Digital
Universal 19UMGIM66608

Charts

Airplay:31/08/2019 / Piek: 48 / Weken: 1
Single Tip:07/09/2019 / Piek: 28 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

02/08/2019
Digital Universal 19UMGIM66608 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Summer In Your Eyes
  2:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:37Summer In Your EyesUniversal
19UMGIM66608
Single
Digital
02/08/2019

Douwe Bob   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Multicoloured Angels29/09/201247
Stone Into The River (Douwe Bob & Ardesko)28/12/2013782
Hold Me (Anouk & Douwe Bob)24/01/2015220
Slow Down12/03/2016515
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born In A Storm11/05/2013726
Pass It On23/05/2015128
Fool Bar14/05/2016233
The Shape I'm In17/11/2018512
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Wolfke
******
Zeer mooi nummer.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?