Douwe Bob - Mine Again

Cover Douwe Bob - Mine Again
Cover

Nummer

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Douwe Bob   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Multicoloured Angels29/09/201247
Stone Into The River (Douwe Bob & Ardesko)28/12/2013782
Hold Me (Anouk & Douwe Bob)24/01/2015220
Slow Down12/03/2016515
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born In A Storm11/05/2013726
Pass It On23/05/2015128
Fool Bar14/05/2016233
The Shape I'm In17/11/2018512
Born To Win, Born To Lose05/06/202133
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Douwe Bob - Mine Again (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
Titelsong van de nieuwe Nederlandse film Gluckauf. De plaat is al een film op zich.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Mooi plaatje uit november 2014 van de 21 jarige Amsterdamse songschrijver, muzikant en zanger: "Douwe Bob Posthuma" !!! Hij schreef en zong inderdaad deze titelsong van de film: "Gluckauf" die op 29 januari 2015 in de Nederlandse bioscopen gaat draaien ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?