Douwe Bob - Jacob's Song

Cover Douwe Bob - Jacob's Song
Cover

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:17Fool BarUniversal
478 422-7
Album
CD
06/05/2016

Douwe Bob   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Multicoloured Angels29/09/201247
Stone Into The River (Douwe Bob & Ardesko)28/12/2013782
Hold Me (Anouk & Douwe Bob)24/01/2015220
Slow Down12/03/2016515
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born In A Storm11/05/2013726
Pass It On23/05/2015128
Fool Bar14/05/2016233
The Shape I'm In17/11/2018512
Born To Win, Born To Lose05/06/202133
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6Douwe Bob - Jacob's Song (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
******
Zo verliefd op dit nummer. Douwe Bob op zijn best.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Aangename track uit begin mei 2016 door de nu inmiddels 25 jarige Amsterdamse zanger en songschrijver: "Douwe Bob Posthuma" !!! Radio 2 Top 2000 - 2017: # 979 ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?