Douwe Bob - Consider

Cover Douwe Bob - Consider
Digital
Universal 00602577642753 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Airplay:20/04/2019 / Piek: 35 / Weken: 3

Tracks

12/04/2019
Digital Universal 00602577642753 (UMG) [nl] / EAN 0602577642753
Toon detailsAlles beluisteren
1.Consider [Titelsong van 'Singel 39’]
3:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28ConsiderUniversal
00602577642753
Single
Digital
12/04/2019

Douwe Bob   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Multicoloured Angels29/09/201247
Stone Into The River (Douwe Bob & Ardesko)28/12/2013782
Hold Me (Anouk & Douwe Bob)24/01/2015220
Slow Down12/03/2016515
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born In A Storm11/05/2013726
Pass It On23/05/2015128
Fool Bar14/05/2016233
The Shape I'm In17/11/2018512
Born To Win, Born To Lose05/06/202133
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?