Douwe Bob - Born To Win, Born To Lose

Cover Douwe Bob - Born To Win, Born To Lose
Digital
Universal 20UM1IM10033 (nl)
Cover Douwe Bob - Born To Win, Born To Lose
LP
Music On Vinyl MOVLP2851

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/06/2021 (Positie 3)
Laatste week notering:19/06/2021 (Positie 10)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:8191 (284 Punten)
Vinyl 33:05/06/2021 / Piek: 2 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 3

Tracks

28/05/2021
LP Music On Vinyl MOVLP2851 / EAN 0602435419473
Toon detailsAlles beluisteren
   
28/05/2021
Digital Universal 20UM1IM10033 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
   

Douwe Bob   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Multicoloured Angels29/09/201247
Stone Into The River (Douwe Bob & Ardesko)28/12/2013782
Hold Me (Anouk & Douwe Bob)24/01/2015220
Slow Down12/03/2016515
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born In A Storm11/05/2013726
Pass It On23/05/2015128
Fool Bar14/05/2016233
The Shape I'm In17/11/2018512
Born To Win, Born To Lose05/06/202133
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Douwe Bob - Born To Win, Born To Lose (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
****
Goed album van de Nederlandse singer songwriter.
Heerlijk luisterbare bluegrass en countryrock. In VS had hij nu waarschijnlijk aan de top gestaan in dit genre.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?