Dotan - There Will Be A Way

Cover Dotan - There Will Be A Way
Digital
8ball 8717774688953 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/02/2021 (Positie 94)
Laatste week notering:27/02/2021 (Positie 79)
Piekpositie:78 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:21239 (67 Punten)
Airplay:09/01/2021 / Piek: 28 / Weken: 7
Single Tip:30/01/2021 / Piek: 7 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 78 / Weken: 4

Tracks

06/11/2020
Digital 8ball 8717774688953 [nl] / EAN 8717774688953
Toon detailsAlles beluisteren
1.There Will Be A Way
3:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16There Will Be A Way8ball
8717774688953
Single
Digital
06/11/2020

Dotan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Town19/03/20112010
Where We Belong24/09/2011902
Fall15/03/20145214
Home03/05/2014364
Hungry28/02/20152433
Let The River In10/10/20155313
Shadow Wind13/08/2016881
Numb28/09/2019867
There Will Be A Way06/02/2021784
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dream Parade21/05/2011552
7 Layers08/02/20141169
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.12Dotan - There Will Be A Way (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
*****
Jammer dat hij zijn eigen glazen heeft ingegooid maar ook deze nieuwe single van Dotan is gewoon een uitstekende pop plaat.

gherkin
****
Of er nog een manier voor deze Dotan is om terug te keren naar het succes dat hij had voor "het nieuws" uitkwam, weet ik niet. Maar het probleem ligt niet per se bij z'n muziek want nummers als dit klinken nog wel fijn.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?