Doris D And The Pins - The Marvellous Marionettes

Cover Doris D And The Pins - The Marvellous Marionettes
7" Single
Utopia 6017 227

Nummer

Jaar:1981
Muziek/Tekst:Piet Souer
Martin Duiser
Producer:Piet Souer
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/09/1981 (Positie 32)
Laatste week notering:21/11/1981 (Positie 48)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:4736 (801 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 10
be  Piek: 20 / Weken: 7 (V)

Tracks

1981
7" Single Utopia 6017 227
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Marvellous Marionettes
  2:35
2.Higher And Higher
3:20
   
7" Single Tonpress S-434 [pl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Marvellous Marionettes
  2:40
2.Higher And Higher
3:20
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:35Doris D And The PinsEMI Papagayo
1 C 064-53 920
Album
LP
10/1981
2:37Alle 13 goed! 17Philips
6448 183
Compilatie
LP
1981
2:35The Marvellous MarionettesUtopia
6017 227
Single
7" Single
1981
2:40The Marvellous MarionettesTonpress
S-434
Single
7" Single
 

Doris D And The Pins   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shine Up06/12/1980218
Dance On09/05/1981212
The Marvellous Marionettes19/09/19811010
Jamaica24/04/1982167
Who Cares27/11/1982422
Girlfriend16/04/1983441
Starting At The End17/12/1983414
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doris D And The Pins31/10/19811810
Aerobic Dancing With Doris D (Doris D)30/04/1983810
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.89 (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
25/01/2007 14:23
Snormobiel Beusichem
****
▓ Leuk plaatje van "Doris D. & The Pins" uit september 1981 alweer !!! Ook hier hadden ze er wéér een Top 10 "Hit" mee !!! Nog steeds 4 sterren waard voor mij !!! (NL Top 40: 10 wk / # 8) !!!
21/02/2008 20:27
Richard (NL)
******
Deze song mag ik na 27 jaar nog steeds graag horen.

Patrick3
******
Erg leuk nummer.

naamloos
*
Ze zingen precies zoals ze door Duiser/Souer gebruikt werden als marionetten.

LUVSTUFF
****
lekker nummer met een LUV'sausje overgoten!

Bearcat
*****
Nog steeds leuk om af en toe te horen

Jeroen68
*****
The girls are back again. Met wederom een sterk nummer.

hugo1960
**
Voortgeborduurd op hun eerdere successen. Helaas vind ik het maar niks. Maar in ieder geval toch gefeliciteerd Debbie Jenner met je 59e verjaardag vandaag.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?