Doop - Ridin'

Cover Doop - Ridin'
Cover
Cover Doop - Ridin'
Cover
Cover Doop - Ridin'
Cover
Cover Doop - Ridin'
Cover

Nummer

Jaar:1996
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/04/1996 (Positie 36)
Laatste week notering:08/06/1996 (Positie 43)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:7807 (586 Punten)
Single Tip:13/04/1996 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 16 / Weken: 8

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:35Just The Best Vol. 8Polystar
535 628-2
Compilatie
CD
24/06/1996

Doop   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doop29/01/1994116
Doop (Remix)09/04/1994139
Huckleberry Jam10/12/1994226
Ridin'20/04/1996168
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Circus Doop08/04/1995745
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.47Doop - Ridin' (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
11/08/2006 03:47
dj-chris
***
Een matige plaat van Doop. Komt toch net niet bij 4 sterren.
10/09/2006 23:20
Snormobiel Beusichem
****
▓ Een ø plaat van "Doop" uit april 1996 !!! Nog net 4 sterren waard !!! Niet echt super bijzonder !!! (NL Top 40: 6 wk / # 19) !!!

Topbart
***
best aardig

irelander
*
This is just woeful. It's kind of funny, but it's just so pointless and crap. What the hell is the appeal to this? Very weird and crap, could even be close to that other one of theirs.

Bearcat
***
Redelijk plaatje
Een voldoende
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?