Donovan - Turquoise

Cover Donovan - Turquoise
7" Single
PYE 7N 15984
Cover Donovan - Turquoise
7" Single
PYE 7N 15984
(nl)
Cover Donovan - Turquoise
7" EP
PYE PNV. 24158 (fr)
Cover Donovan - Turquoise
7" Single
PYE 45NPC 5135 (it)

Nummer

Jaar:1965
Muziek/Tekst:Donovan Leitch
Producer:Peter Eden
Terry Kennedy
Geoff Stephens
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Tip (W)

Tracks

29/10/1965
7" Single PYE 7N 15984
Toon detailsAlles beluisteren
1.Turquoise
  3:30
2.Hey Gyp (Dig The Slowness)
  3:13
   
1965
7" EP PYE PNV. 24158 [fr]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Turquoise
  3:16
2.Oh, Deed I Do
2:05
3.Sunny Goodge Street
2:55
4.Hey Gyp (Dig The Slowness)
  3:00
   
1965
7" Single PYE 45NPC 5135 [it]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Turquoise
  
2.Universal Soldier
  
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30TurquoisePYE
7N 15984
Single
7" Single
29/10/1965
3:16TurquoisePYE
PNV. 24158
Single
7" EP
1965
TurquoisePYE
45NPC 5135
Single
7" Single
1965
3:30The Real DonovanHickory
LPS-135
Album
LP
09/1966
3:30JosiePYE
NEP 5044
Single
7" EP
1966
»» alles tonen

Donovan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Colours17/07/196583
Universal Soldier18/09/1965910
Sunshine Superman10/09/196629
Mellow Yellow03/12/1966126
Jennifer Juniper20/04/1968191
The Hurdy Gurdy Man06/07/196875
Atlantis08/02/1969110
Barabajagal (Love Is Hot) (Donovan with The Jeff Beck Group)23/08/1969232
Salvation Stomp19/04/1975292
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Amnesty International Presents The Secret Policeman's Concert (Jeff Beck / Eric Clapton / Sting / Phil Collins / Bob Geldof / Donovan)10/04/1982129
25 Years In Concert16/02/1991606
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

musikmannen
*****
Good
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?