Donnie & Frans Duijts - Frans Duits

Cover Donnie & Frans Duijts - Frans Duits
Digital
Dino 8717774689349 (nl)

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/04/2021 (Positie 50)
Laatste week notering:10/04/2021 (Positie 37)
Piekpositie:37 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:19203 (115 Punten)
Radio NL:03/04/2021 / Piek: 2 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 37 / Weken: 2

Tracks

26/03/2021
Digital Dino 8717774689349 [nl] / EAN 8717774689349
Toon detailsAlles beluisteren
1.Frans Duits
2:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:52Frans DuitsDino
8717774689349
Single
Digital
26/03/2021

Donnie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Snelle planga26/05/2018541
Barry Hayze (Donnie feat. Willie Wartaal)23/03/2019623
Geen centen maar spullen (Donnie feat. Frans Bauer)25/01/2020651
Skaffa (Bizzey feat. Donnie & Poke)21/03/2020603
Frans Duits (Donnie & Frans Duijts)03/04/2021372
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Loei ordinair23/04/2016991
BFMJT10/06/2017731
M van Marketing (Donnie & Joost)11/08/2018104
Door het licht23/03/2019222
 

Frans Duijts   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Samen op het strand21/07/2007822
Jij denkt maar dat je alles mag van mij15/03/20083226
Komt er voor mij dan ook 'n dag08/11/20081412
Lieveling31/01/2009229
Nee, niet zeggen hoe ik leven moet06/06/2009279
Ik mis je09/01/2010412
Altijd te laat naar bed15/05/20101012
Lach en leef je dromen21/08/2010189
Kom terug bij mij27/11/2010285
Morgen is pas morgen23/04/201119
Laat me nooit alleen21/01/2012128
In ons café (Frans Duijts & Django Wagner)05/05/2012298
Ga maar vast slapen03/11/2012208
Blijf vannacht bij mij08/06/2013139
Huil niet om mij28/09/2013175
De allerlaatste is van mij01/02/2014377
Frans Duits (Donnie & Frans Duijts)03/04/2021372
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo ben ik mezelf04/10/20087104
Denken dat je alles mag...06/06/20093915
Leef je droom27/02/2010243
Alles met je delen10/03/2012130
Oud & vertrouwd02/11/2013519
10 jaar - Mijn grootste hits tot nu toe14/11/20151412
Tijdloos29/10/2016157
Muziek is ons leven (Echte Vrienden)23/09/2017164
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33Donnie & Frans Duijts - Frans Duits (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Pracht van een schijf

Bearcat
*
Wat slecht zeg...

Mark1984
******
Geweldige zomerse vrolijke nieuwe single van Frans Duijts samen met rapper Donnie!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?