Donna Summer - I Will Go With You (Con te partirò)

Cover Donna Summer - I Will Go With You (Con te partirò)
CD-Maxi
Epic EPC 667442 2 (eu)

Charts

Binnenkomst:23/10/1999 (Positie 65)
Laatste week notering:20/11/1999 (Positie 100)
Piekpositie:59 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:18722 (117 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 59 / Weken: 5
be  Tip (V)
es  Piek: 2 / Weken: 15

Tracks

1999
CD-Maxi Epic EPC 667442 2 (Sony) [eu]
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Will Go With You (Con te partirò) (Radio Edit)
  3:58
2.I Will Go With You (Con te partirò) (Welcome Downtempo Extended Remix)
4:46
3.I Will Go With You (Con te partirò) (Club 69 Underground Anthem)
9:55
4.I Will Go With You (Con te partirò) (Warren Rigg Radio Edit - Cold Edit)
3:58
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:10Live And More - EncoreEpic
EPC 494532 2
Album
CD
06/06/1999
Radio Edit3:58I Will Go With You (Con te partirò)Epic
EPC 667442 2
Single
CD-Maxi
1999
Welcome Downtempo Extended Remix4:46I Will Go With You (Con te partirò)Epic
EPC 667442 2
Single
CD-Maxi
1999
Club 69 Underground Anthem9:55I Will Go With You (Con te partirò)Epic
EPC 667442 2
Single
CD-Maxi
1999
Warren Rigg Radio Edit - Cold Edit3:58I Will Go With You (Con te partirò)Epic
EPC 667442 2
Single
CD-Maxi
1999
»» alles tonen

Donna Summer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Hostage03/08/197429
Lady Of The Night14/12/197448
Love To Love You Baby22/03/1975137
Could It Be Magic01/05/1976510
Spring Affair15/01/1977253
I Feel Love06/08/1977110
Theme From The Deep (Down, Deep Inside)01/10/197758
I Remember Yesterday15/10/1977203
Love's Unkind04/03/1978282
Last Dance01/07/19781014
Rumour Has It02/09/1978207
MacArthur Park04/11/1978811
Hot Stuff26/05/19792110
Bad Girls28/07/19791011
Dim All The Lights13/10/1979284
No More Tears (Enough Is Enough) (Donna Summer / Barbra Streisand)17/11/1979276
On The Radio16/02/1980276
Sunset People19/07/1980424
The Wanderer04/10/1980303
Love Is In Control (Finger On The Trigger)31/07/19821210
State Of Independence16/10/1982310
The Woman In Me04/12/1982128
She Works Hard For The Money04/06/1983188
There Goes My Baby01/09/1984314
Dinner With Gershwin29/08/1987437
This Time I Know It's For Real04/03/1989615
I Don't Wanna Get Hurt27/05/19892910
Love's About To Change My Heart16/09/1989598
State Of Independence (New Bass Mix)01/12/1990695
I Feel Love (Rollo & Sister Bliss Monster Mix)23/09/1995285
I Will Go With You (Con te partirò)23/10/1999595
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Remember Yesterday13/08/1977610
Live And More11/11/1978256
Bad Girls30/06/19792417
On The Radio: Greatest Hits Vol. 1 & 217/11/1979403
Donna Summer31/07/1982431
She Works Hard For The Money09/07/1983910
Cats Without Claws22/09/1984193
All Systems Go03/10/1987721
Another Place And Time01/04/19892911
The Best Of Donna Summer08/12/19904416
Endless Summer - Donna Summer's Greatest Hits26/11/1994754
The Journey * The Very Best Of04/09/2004574
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.65 (Reviews: 31)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
26/11/2005 20:43
Snormobiel Beusichem
******
▒ Een super cover plaat van de Amerikaanse zangeres: "LaDonna Adrian Gaines", alias: "Donna Summer", uit november 1999 !!! Nog net 6 sterren waard voor mij persoonlijk ☺!!!

@22-08-2016: ▒ Na een lang gevecht tegen longkanker, die ze beweerde te hebben opgelopen door het inhaleren van giftige deeltjes tijdens de aanslagen op 11 september 2001, overleed "Donna" op 17 mei 2012 op 63-jarige leeftijd !!! Ze liet haar man, hun twee dochters, een dochter uit een eerder huwelijk en vier kleinkinderen achter ☻!!!
Laatst gewijzigd: 22/08/2016 12:28

skizzo
******
#1 in Turkey
#2 in Spain

Topbart
**
Con Te Partiro is natuurlijk een geweldig nummer, maar leent zich absoluut niet voor een discoversie. Hier heeft Donna de plank misgeslagen, jammer!!!!!!!!

LUVSTUFF
*****
Gedurfde cover van Summer. Ik moest eerst wennen maar vind em toch 5 * waard.

dazzlingdiamond
**
Deze dance-interpretatie van het bekende nummer van Andrea Bocelli en Sarah Brightman heeft mij nooit kunnen bekoren. De tekst is vrij zwak en lijkt op een of andere manier niet bij de muziek te passen.

Bearcat
*****
De stem van Donna maakte het weer goed in deze cover
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?