Donna Summer - I Don't Wanna Get Hurt

Cover Donna Summer - I Don't Wanna Get Hurt
7" Single
Warner Bros. 257 567-7
Cover Donna Summer - I Don't Wanna Get Hurt
12" Maxi
Warner Bros. U7567T (uk)

Charts

Binnenkomst:27/05/1989 (Positie 88)
Laatste week notering:29/07/1989 (Positie 92)
Piekpositie:29 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:9830 (451 Punten)
In de landen:
de  Piek: 25 / Weken: 13
fr  Piek: 21 / Weken: 9
nl  Piek: 29 / Weken: 10
be  Piek: 8 / Weken: 8 (V)

Tracks

15/05/1989
7" Single Warner Bros. 257 567-7 (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Don't Wanna Get Hurt
  3:32
2.I Don't Wanna Get Hurt (Instrumental)
4:45
   
15/05/1989
12" Maxi Warner Bros. U7567T (Warner) [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Don't Wanna Get Hurt (Extended Version)
6:58
2.I Don't Wanna Get Hurt (Instrumental)
4:45
3.Dinner With Gershwin
  4:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:26Another Place And TimeWEA
255 976-2
Album
CD
24/04/1989
3:32I Don't Wanna Get HurtWarner Bros.
257 567-7
Single
7" Single
15/05/1989
Extended Version6:58I Don't Wanna Get HurtWarner Bros.
U7567T
Single
12" Maxi
15/05/1989
Instrumental4:45I Don't Wanna Get HurtWarner Bros.
U7567T
Single
12" Maxi
15/05/1989
Instrumental4:45I Don't Wanna Get HurtWarner Bros.
257 567-7
Single
7" Single
15/05/1989
»» alles tonen

Donna Summer   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Hostage03/08/197429
Lady Of The Night14/12/197448
Love To Love You Baby22/03/1975137
Could It Be Magic01/05/1976510
Spring Affair15/01/1977253
I Feel Love06/08/1977110
Theme From The Deep (Down, Deep Inside)01/10/197758
I Remember Yesterday15/10/1977203
Love's Unkind04/03/1978282
Last Dance01/07/19781014
Rumour Has It02/09/1978207
MacArthur Park04/11/1978811
Hot Stuff26/05/19792110
Bad Girls28/07/19791011
Dim All The Lights13/10/1979284
No More Tears (Enough Is Enough) (Donna Summer / Barbra Streisand)17/11/1979276
On The Radio16/02/1980276
Sunset People19/07/1980424
The Wanderer04/10/1980303
Love Is In Control (Finger On The Trigger)31/07/19821210
State Of Independence16/10/1982310
The Woman In Me04/12/1982128
She Works Hard For The Money04/06/1983188
There Goes My Baby01/09/1984314
Dinner With Gershwin29/08/1987437
This Time I Know It's For Real04/03/1989615
I Don't Wanna Get Hurt27/05/19892910
Love's About To Change My Heart16/09/1989598
State Of Independence (New Bass Mix)01/12/1990695
I Feel Love (Rollo & Sister Bliss Monster Mix)23/09/1995285
I Will Go With You (Con te partirò)23/10/1999595
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Remember Yesterday13/08/1977610
Live And More11/11/1978256
Bad Girls30/06/19792417
On The Radio: Greatest Hits Vol. 1 & 217/11/1979403
Donna Summer31/07/1982431
She Works Hard For The Money09/07/1983910
Cats Without Claws22/09/1984193
All Systems Go03/10/1987721
Another Place And Time01/04/19892911
The Best Of Donna Summer08/12/19904416
Endless Summer - Donna Summer's Greatest Hits26/11/1994754
The Journey * The Very Best Of04/09/2004574
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.59 (Reviews: 70)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
27/04/2006 17:23
Kraneusz-PL
*****
OK
05/09/2007 12:50
Snormobiel Beusichem
****
▓ Aardige "SAW" plaat door "Donna Summer" uit juni 1989 !!! Mislukte echter in de Hollandse hitlijsten !!! Persoonlijk vind ik de plaat toch nog 4 sterren waard !!! (NL Top 40: 4 wk / # 30) !!!

Topbart
****
prima, ook al is wel duidelijk het SAW-geluid te horen

musikmannen
******
I think it's very nice

Patrick7781
******
goed
Laatst gewijzigd: 05/08/2014 12:09

KVG
****
Goeie danshit van Donna Summer!

ericwyns
*****
R.I.P. "queen of disco Donna Summer"! Je hebt ons tijdens je muzikale carriere verrast met veel toffe nummers. Ook dit "I don't wanna get hurt" uit 1989 hoort daar bij!

Richard (NL)
****
Prima song van The queen of disco.
Rust in vrede, je muziek blijft voor eeuwig.

gherkin
******
Schitterend bewijs van het feit dat Donna een topartieste was. R.I.P.

bjorn614
****
R.I.P.

dazzlingdiamond
****
Na 'This time I know it's for real' kwam Donna met meer van hetzelfde in de vorm van dit aanstekelijke deuntje. Bereikte nummer 7 in Engeland.

Bearcat
*****
Leuke SAW productie gezongen door disco queen Donna Summer

Johanreviews
****
Stock-Aitken-Waterman-ding ... Ach, best leuk. Zijn de nummers van dat trio intussen het "guilty pleasure"-statuut ontgroeid? Ze zijn er intussen zowat oud genoeg voor, vermoed ik.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?