Dolly Parton - Joshua

Cover Dolly Parton - Joshua
7" Single
RCA 45-9928
Cover Dolly Parton - Joshua
7" EP
RCA Victor 20569 (au)

Nummer

Jaar:1970
Muziek/Tekst:Dolly Parton
Producer:Bob Ferguson
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1970
7" Single RCA 45-9928
Toon detailsAlles beluisteren
1.Joshua
  3:01
2.I'm Doing This For Your Sake
2:10
   
1973
7" EP RCA Victor 20569 [au]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Joshua
  3:04
2.Harper Valley PTA
  3:11
3.Coat Of Many Colors
  3:03
4.Jeannie's Afraid Of The Dark
  2:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:01JoshuaRCA
45-9928
Single
7" Single
1970
Mule Skinner Blues (Blue Yodel No. 8)RCA
447-0859
Single
7" Single
1970
3:05JoshuaRCA
LSP-4507
Album
LP
19/04/1971
3:04JoshuaRCA Victor
20569
Single
7" EP
1973
2:58History 1971Ariola
74321 29374 2
Compilatie
CD
1996
»» alles tonen

Dolly Parton   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Here You Come Again04/03/1978292
9 To 528/03/19811511
I Will Always Love You05/03/1983212
Islands In The Stream (Kenny Rogers & Dolly Parton)01/10/198358
You Are03/12/1983112
Heartbreaker25/02/1984205
We Used To02/02/1985491
To Know Him Is To Love Him (Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris)28/03/1987628
Christmas Without You (Kenny & Dolly)08/12/1990285
Straight Talk15/08/1992814
When You Tell Me That You Love Me (Julio Iglesias & Dolly Parton)07/01/1995453
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
9 To 5 And Odd Jobs02/05/1981317
Dolly Parton14/11/1981402
Greatest Hits19/03/19831710
The Love Album17/12/1983221
The Great Pretender07/04/1984383
Once Upon A Christmas (Kenny & Dolly)05/01/1985371
The Love Album 208/02/19864312
Trio (Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris)04/04/19872214
The Very Best Of (Kenny Rogers & Dolly Parton)11/04/1987335
Trio II Two (Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris)06/03/1999693
The Very Best Of Dolly Parton17/03/2007237
Trio - The Complete Trio Collection (Dolly Parton / Emmylou Harris / Linda Ronstadt)17/09/2016123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.92 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick7781
**
Meer voor Cash...

Snormobiel Beusichem
****
▒ Vlotte klassieker uit de herfst van 1970 van en door de nu inmiddels 68 jarige Amerikaanse countryzangeres, tekstdichter, songschrijfster en actrice: "Dolly Rebecca Parton" !!! Nipt 4 sterren ☺!!!

musikmannen
******
Great
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?