Dolly Parton - Here You Come Again

Cover Dolly Parton - Here You Come Again
Cover
Cover Dolly Parton - Here You Come Again
Cover
Cover Dolly Parton - Here You Come Again
7" Single
RCA Victor PB-1123 (nl)
Cover Dolly Parton - Here You Come Again
7" Single
RCA RCA 395 (uk)

Charts

Binnenkomst:04/03/1978 (Positie 30)
Laatste week notering:11/03/1978 (Positie 29)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:17924 (143 Punten)
Single Tip:11/02/1978 / Piek: 12 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 29 / Weken: 2
nz  Piek: 12 / Weken: 12

Tracks

01/09/1977
7" Single RCA 11123 (Sony)
1977
7" Single RCA Victor PB-1123 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Here You Come Again
  2:58
2.Me And Little Andy
  2:40
   
1984
7" Single RCA RCA 395 [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Here You Come Again
  2:53
2.Potential New Boyfriend
  3:35
3.Love Is Like A Butterfly
  2:20
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:58Here You Come AgainRCA
11123
Single
7" Single
01/09/1977
2:54Here You Come AgainRCA
APL1-2544
Album
LP
28/10/1977
2:56Hit Road [20 Fantastic Hits Of Today By The Original Stars]Tee Vee
TA 2008
Compilatie
LP
1978
2:55Ronco Presents Charts ChampionsRonco
R 2197
Compilatie
LP
1978
2:55A Little RomanceArcade
ADE G 145
Compilatie
LP
1981
»» alles tonen

Dolly Parton   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Here You Come Again04/03/1978292
9 To 528/03/19811511
I Will Always Love You05/03/1983212
Islands In The Stream (Kenny Rogers & Dolly Parton)01/10/198358
You Are03/12/1983112
Heartbreaker25/02/1984205
We Used To02/02/1985491
To Know Him Is To Love Him (Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris)28/03/1987628
Christmas Without You (Kenny & Dolly)08/12/1990285
Straight Talk15/08/1992814
When You Tell Me That You Love Me (Julio Iglesias & Dolly Parton)07/01/1995453
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
9 To 5 And Odd Jobs02/05/1981317
Dolly Parton14/11/1981402
Greatest Hits19/03/19831710
The Love Album17/12/1983221
The Great Pretender07/04/1984383
Once Upon A Christmas (Kenny & Dolly)05/01/1985371
The Love Album 208/02/19864312
Trio (Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris)04/04/19872214
The Very Best Of (Kenny Rogers & Dolly Parton)11/04/1987335
Trio II Two (Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris)06/03/1999693
The Very Best Of Dolly Parton17/03/2007237
Trio - The Complete Trio Collection (Dolly Parton / Emmylou Harris / Linda Ronstadt)17/09/2016123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 43)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
14/03/2007 15:00
Snormobiel Beusichem
****
▓ Met deze plaat had "Dolly Parton" een zeer bescheiden succesje in de Hollandse hitlijsten van maart 1978 !!! Raar dat de plaat nooit zo ver gekomen is, terwijl hij toch véél op de radio langs kwam !!! Ook ik vind de plaat nog steeds leuk en zelfs ook nog 4 sterren waard na bijna 30 jaar !!! (NL Top 40: 3 wk / # 34) !!!

naamloos
***
Geen grote hit maar wel een prima plaat. Bijna 4 sterren van mij.

alleyt1989
*****
nice song

bluezombie
*****
Great track, one of my favourites from her.

BeansterBarnes
*****
Peaked at #10 in Australia, 1978.

matty d
****
4 stars

Patrick7781
****
Aardig.

Richard (NL)
*****
Ook zo'n goed lied van deze top Country-zangeres.

musikmannen
******
Great
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?