Doja Cat - Streets

Cover Doja Cat - Streets
Digital
Kemosabe / RCA -

Charts

Binnenkomst:30/01/2021 (Positie 97)
Laatste week notering:20/03/2021 (Positie 91)
Piekpositie:81 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:22782 (56 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 27 / Weken: 11
de  Piek: 99 / Weken: 1
at  Piek: 54 / Weken: 4
fr  Piek: 105 / Weken: 9
nl  Piek: 81 / Weken: 5
be  Tip (V)
se  Piek: 71 / Weken: 5
pt  Piek: 21 / Weken: 32
au  Piek: 12 / Weken: 22
nz  Piek: 10 / Weken: 20

Tracks

11/01/2021
Digital Kemosabe / RCA - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Streets
  3:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:47Hot PinkKemosabe / RCA
886447991824
Album
Digital
07/11/2019
3:47StreetsKemosabe / RCA
-
Single
Digital
11/01/2021
3:51Now That's What I Call Music! 108Now
CDNOW108
Compilatie
CD
26/03/2021
3:48So Fresh: The Hits Of Autumn 2021Sony
5393987
Compilatie
CD
26/03/2021
3:45Now That's What I Call Music! 78 [US]Universal
B0033757-02
Compilatie
CD
30/04/2021
»» alles tonen

Doja Cat   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Say So01/02/2020926
Boss Bitch11/04/2020886
Streets30/01/2021815
Kiss Me More (Doja Cat feat. SZA)17/04/2021725
You Right (Doja Cat & The Weeknd)03/07/2021592
Need To Know31/07/20215310
Woman14/08/20211237
I Like You (A Happier Song) (Post Malone feat. Doja Cat)11/06/2022443
Paint The Town Red19/08/2023224
N.h.i.e. (21 Savage & Doja Cat)20/01/2024861
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hot Pink18/01/20201250
Planet Her03/07/2021365
Scarlet30/09/2023610
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.41Doja Cat - Streets (Reviews: 27)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
***
.

irelander
****
oh lol this is old :p A quick search tells me I'm not familiar with any of Blaq Tuxedo's productions (I swear I recognised the ad lib though hmmm) but I do like the dark rattling beat. 3.75
Laatst gewijzigd: 24/01/2021 12:57

Kaahu Leef
**
I thought I expected a throwback 90's R&B sound from the beginning. But it turned out to be a slow, whiny, drugged up R&B song. Very boring to listen.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Een wat saaie, trage zwijmel (rap)plaat uit begin november 2019 van de nu 26 jarige Amerikaanse songschrijfster, muziekproducente, rapper en zangeres "Amala Ratna Zandile Diamini" alias "Dojo Cat" (☼ 2013) !!! Vooruit het voordeel van de twijfel: 3 sterren !!! (NL Tip 30: 4 wk / # 20) 😎 !!!

BeansterBarnes
**
Poor!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?