Doja Cat - Paint The Town Red

Cover Doja Cat - Paint The Town Red
Digital
Kemosabe / RCA 19687127410
Digital
Kemosabe / RCA 196871437684

Charts

Binnenkomst:19/08/2023 (Positie 76)
Laatste week notering:03/02/2024 (Positie 84)
Piekpositie:2 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:24
Positie aller tijden:981 (1783 Punten)
Single Tip:12/08/2023 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 34
de  Piek: 2 / Weken: 31
at  Piek: 2 / Weken: 26
fr  Piek: 5 / Weken: 43
nl  Piek: 2 / Weken: 24
be  Piek: 17 / Weken: 11 (V)
  Piek: 4 / Weken: 22 (W)
se  Piek: 4 / Weken: 18
fi  Piek: 7 / Weken: 10
no  Piek: 2 / Weken: 18
dk  Piek: 5 / Weken: 12
it  Piek: 17 / Weken: 13
es  Piek: 69 / Weken: 5
pt  Piek: 11 / Weken: 33
au  Piek: 1 / Weken: 37
nz  Piek: 1 / Weken: 30

Tracks

04/08/2023
Digital Kemosabe / RCA 19687127410 (Sony) / EAN 0196871274104
Toon detailsAlles beluisteren
1.Paint The Town Red
  3:51
   
01/09/2023
Digital Kemosabe / RCA 196871437684 (Sony) / EAN 0196871437684
Toon detailsAlles beluisteren
1.Paint The Town Red (Explicit)
  3:51
2.Paint The Town Red (Sped Up)
3:30
3.Paint The Town Red (Slowed Down)
5:31
4.Paint The Town Red (Clean)
  3:51
5.Paint The Town Red (Instrumental)
3:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51Paint The Town RedKemosabe / RCA
19687127410
Single
Digital
04/08/2023
Explicit3:51Paint The Town RedKemosabe / RCA
196871437684
Single
Digital
01/09/2023
Sped Up3:30Paint The Town RedKemosabe / RCA
196871437684
Single
Digital
01/09/2023
Slowed Down5:31Paint The Town RedKemosabe / RCA
196871437684
Single
Digital
01/09/2023
Clean3:51Paint The Town RedKemosabe / RCA
196871437684
Single
Digital
01/09/2023
»» alles tonen

Doja Cat   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Say So01/02/2020926
Boss Bitch11/04/2020886
Streets30/01/2021815
Kiss Me More (Doja Cat feat. SZA)17/04/2021725
You Right (Doja Cat & The Weeknd)03/07/2021592
Need To Know31/07/20215310
Woman14/08/20211237
I Like You (A Happier Song) (Post Malone feat. Doja Cat)11/06/2022443
Paint The Town Red19/08/2023224
N.h.i.e. (21 Savage & Doja Cat)20/01/2024861
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hot Pink18/01/20201250
Planet Her03/07/2021365
Scarlet30/09/2023610
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.98Doja Cat - Paint The Town Red (Reviews: 45)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

AsItWas
**
**- voor de Walk-On-By-Sample

nirvanamusic87
***
Dull and uninspired. As ususal these days it is the older sample which makes this. UK#1 for 5 weeks and Ireland#1.
Laatst gewijzigd: 08/10/2023 18:30

Nikkershaw
*
gruwel. misschien snappen de mensen 't niet, je moet 1 stemmen en niet op 1 zetten?

Kaahu Leef
*****
Don't care if Doja's fans are hating on her or calling her demonic, but this is catchy and sick! Her music slaps I respect that.
Laatst gewijzigd: 23/09/2023 01:20

Bert E.
*
Wat een slechte plaat. Bagger.

gherkin
**
Doja Cat lijkt hiermee echt wel een succesje te kennen. Leuk voor Doja Cat, maar het is niet echt mijn muziek.

MCMXCV
*
Cattengejank

RailMat
**
Te veel succes voor dit nummer, maar geweldig is dit niet.

Bearcat
*
Slecht

bluezombie
****
!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?