Dirk Meeldijk - Ik hou van het leven

Cover Dirk Meeldijk - Ik hou van het leven
Cover
Cover Dirk Meeldijk - Ik hou van het leven
Cover

Charts

Binnenkomst:10/11/2007 (Positie 85)
Laatste week notering:22/12/2007 (Positie 68)
Piekpositie:68 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:17816 (141 Punten)
Download:07/03/2009 / Piek: 27 / Weken: 1
Radio NL:05/01/2008 / Piek: 15 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 68 / Weken: 7

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:07Single Top 100 - Volume 408 [Promo]Buma
COLON 408
Compilatie
CD
20/03/2009
4:25Top 40 Hollandse hits - The Ultimate Top 40 CollectionSony
88985365332
Compilatie
CD
12/05/2017

Dirk Meeldijk   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik hou van het leven10/11/2007687
't Is voorbij08/03/2008356
Ik hou van het leven! (Goldfinger Remix)07/03/2009289
Ik hou van jou01/08/2009408
Adieu adieu27/02/20101610
Jouw accordeon19/06/20102510
Het hoeft niet meer van mij19/11/2011655
Jou herken ik met gesloten ogen06/07/2013991
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In concert [DVD]07/08/2010186
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
10/11/2007 14:59
Snormobiel Beusichem
****
▓ Leuke Hollandse cover van "Vicky Leandros" hit uit maart 1976 "Ich liebe das Leben" door "Dirk Meeldijk" in november 2007 opnieuw uitgebracht, nadat het 1½ jaar eerder flopte in de Hollandse hitlijsten !!! Het plaat komt nu weer veel voorbij op de lokale radiostations, wie weet wordt het nu wel een grote hit voor deze uit Hillegom komende zanger !!!

chartmeester
****
Inderdaad, een lekker meezingnummer. Komt deze week weer terug in de hitparade, en hoe!

hollandfan
*****
Heerlijk nummer, erg goed gezongen !

LUVSTUFF
*
Beste Dirk, een cover moet iets toevoegen anders kun je het beter niet uitbrengen. Dit is een verschrikkelijke persiflage op het prachtige nr. 'Ich Liebe Das Leben' van de Griekse zangeres Vicky Leandros. Geen wonder dat het geen hit werd voor je... doe eens origineel!

Topbart
*
wat zal het mij nu interesseren dat je van het leven houdt, Dirk ?????

eppo2011
******
ome dirk...!!!!!

Rootje
*
Geen idee wie dit is maar de titel doet het ergste vermoeden...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?