Diggy Dex & Kraantje Pappie - Allez

Cover Diggy Dex & Kraantje Pappie - Allez
Digital
We Want More / Noah's Ark 00602567650195

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

20/04/2018
Digital We Want More / Noah's Ark 00602567650195 (UMG) / EAN 0602567650195
Toon detailsAlles beluisteren
1.Allez
  2:39
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:39AllezWe Want More / Noah's Ark
00602567650195
Single
Digital
20/04/2018

Diggy Dex   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Slaap lekker (Fantastig toch) (Diggy Dex feat. Eva De Roovere)11/07/2009221
Vandaag16/01/2010359
Wat doe je dapper (Diggy Dex feat. Anna Drijver)05/06/2010523
Links, rechts (Diggy Dex feat. Wudstik, Big2 & Skiggy Rapz)23/10/2010962
Dezelfde spijt (Diggy Dex feat. Jenny Lane)05/02/2011784
Treur niet (Ode aan het leven) (Diggy Dex feat. JW Roy)24/10/20152126
Ik huil alleen bij jou (Ali B feat. Diggy Dex)19/03/20163313
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lange nachten korte dagen06/11/2010841
Do It Yourself01/02/2014412
Golven01/10/2016228
 

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeën07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djé)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018123
Lil Craney24/03/2018222
Liefde in de lucht (Kraantje Pappie feat. Joshua Nolet)16/06/2018610
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162278
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
**
Toch niet echt een wereldnummer.

DeejayDave
***
Hier had meer ingezeten.

Mark1984
****
Vind dit vrolijke plaatje toch wel wat hebben.

Snormobiel Beusichem
*
▒ ┌∩┐Pure Shit (◣_◢) afschieten┌∩┐ ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?