Dido - Don't Believe In Love

Cover Dido - Don't Believe In Love
CD-Single
RCA 88697 391362

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Rollo Armstrong
Dido Armstrong
Jon Brion
Producer:Jon Brion
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/11/2008 (Positie 83)
Laatste week notering:13/12/2008 (Positie 95)
Piekpositie:83 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:23398 (24 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 16 / Weken: 11
at  Piek: 29 / Weken: 3
nl  Piek: 83 / Weken: 2
be  Piek: 45 / Weken: 1 (V)
  Piek: 14 / Weken: 10 (W)
it  Piek: 2 / Weken: 6

Tracks

14/11/2008
CD-Single RCA 88697 391362 (Sony BMG) / EAN 0886973913628
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Believe In Love
  3:53
2.Look No Further
  3:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:53Don't Believe In LoveRCA
88697 391362
Single
CD-Single
14/11/2008
3:52Safe Trip Home [Deluxe Edition]RCA
88697 403212
Album
CD
14/11/2008
3:52Safe Trip HomeRCA
88697 411222
Album
CD
14/11/2008
3:53KuschelRock 23 [Swiss Edition]Ariola
88697 586842
Compilatie
CD
18/09/2009
3:53KuschelRock 23Sony
88697 545002
Compilatie
CD
18/09/2009
»» alles tonen

Dido   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stan (Eminem feat. Dido)09/12/2000316
Here With Me10/02/20012213
Thank You26/05/20012911
Hunter08/09/2001734
One Step Too Far (Faithless feat. Dido)25/05/2002474
White Flag13/09/2003528
Life For Rent10/01/20042417
Don't Leave Home01/05/20043810
Sand In My Shoes25/09/20045914
Don't Believe In Love29/11/2008832
No Freedom09/03/2013982
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Angel20/01/2001364
Life For Rent04/10/2003196
Safe Trip Home22/11/2008812
Girl Who Got Away09/03/201385
Still On My Mind16/03/2019192
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Brixton Academy [DVD]18/06/2005223
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.66 (Reviews: 119)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Russ Joss
******
Cool

LLonden
******
Haar eerste single van haar 3de album 'Safe Trip Home.'
Een geweldig nummer, maar ik denk dat het geen hit word.
Ik hoor veel fans klagen over dit nummer. Ze hadden liever gehad dat Grafton Street haar eerste single zou worden. Dat nummer is geniaal!

MUSICBOJ
**
Hoe flauw?! Sléchts 2 sterren! Gemiste kans, Dido!!

Snormobiel Beusichem
****
▒ Mooie rustige 'comeback' plaat van de nu 36 jarige Britse "Dido Florian Cloud De Bounevialle Armstrong" uit september 2008 !!! Helemaal niet echt bijzonders, maar zeker ook niet belabberd slecht, precies genoeg voor de 4 sterren ☺!!!

DeejayDave
****
Geen knallende comeback. Maar goed genoeg om een hit te worden.

zadranin
****
Not so radio friendly song, maybe wrong choice for opening single, but quite ok song

keestelpro
***
Dit is zo'n gewone muziek dat het slaapverwekkend is. Dido heeft veel van haar roem te danken aan Slim Shady denk ik.

BeansterBarnes
**
Nothing special from Dido with this anticipated release.

Topbart
****
Mooie, maar geflopte single. Tja, veel te lang gewacht met het uitbrengen van de opvolger van de cd "Life for rent". 5 jaar is veel en veel te lang. Eigen schuld, dikke bult!!!

Chemmical
**
snoozefest, actually the whole album is dire and it killed her career completely

alleyt1989
***
nice but sorely underwhelming

bluezombie
****
Good, but far from her best.

wefoundove
***
it's kinda boring

Patrick7781
***
Matig.

Ghost_Of_Download
*****
Gut
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?