Di-rect - Through The Looking Glass

Cover Di-rect - Through The Looking Glass
Digital
8ball 8717774690789 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/06/2022 (Positie 81)
Laatste week notering:02/07/2022 (Positie 65)
Piekpositie:65 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:20167 (101 Punten)
Airplay:09/04/2022 / Piek: 3 / Weken: 13
Single Tip:21/05/2022 / Piek: 1 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 65 / Weken: 4

Tracks

01/04/2022
Digital 8ball 8717774690789 [nl] / EAN 8717774690789
Toon detailsAlles beluisteren
1.Through The Looking Glass
3:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:49Through The Looking Glass8ball
8717774690789
Single
Digital
01/04/2022

Di-rect   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Just The Way I Do28/04/2001368
My Generation15/09/2001217
Inside My Head02/02/20021419
Free (To Change The World)29/06/20021412
Adrenaline23/11/20021115
She10/05/2003315
Rollercoaster23/08/2003316
Don't Kill Me Tonight13/12/20034110
Hungry For Love29/01/2005613
Cool Without You30/04/2005159
Webcam Girl06/08/2005710
Blind For You (Di-rect feat. Wibi Soerjadi)03/12/2005715
A Good Thing17/02/2007312
I Just Can't Stand12/05/2007384
Johnny14/07/200727
Bring Down Tomorrow01/12/2007727
I Forget Your Name31/05/2008422
Times Are Changing14/11/2009217
This Is Who We Are01/05/201046
Hold On03/07/2010698
The Chase17/09/2011276
Young Ones12/11/2011973
Where We Belong (Fedde Le Grand & Di-rect)26/10/2013449
Invincible08/02/2014991
Soldier On18/04/20201856
Through The Looking Glass11/06/2022654
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Discover01/12/20011468
Over The Moon07/06/2003226
All Systems Go!26/02/2005128
Di-rect10/03/200729
Live & Acoustic14/06/2008148
Di-rect doet Tommy22/11/2008537
This Is Who We Are22/05/2010328
Time Will Heal Our Senses05/11/2011621
Daydreams In A Blackout12/04/2014117
Rolling With The Punches14/10/201765
Wild Hearts17/10/2020221
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Carré [DVD]08/12/2012232
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5Di-rect - Through The Looking Glass (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
*****
John Mayer geluiden.

Rootje
****
Prima liedje van de Haagse rockband.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Een wervelend rockplaatje uit begin april 2020 door de Haagse formatie "Di-rect" !!! Echter onderschat door het vaderlandse publiek ??? Vooruit afgerond ↑: 5 sterren ☺!!!

chartwatchNL
****
Voor het eerst sinds jaren weer een nummer op nivo van deze Haagse rockband. Top 10 zal moeilijk worden maar zou wel verdiend zijn.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?