Di-rect - Don't Kill Me Tonight

Cover Di-rect - Don't Kill Me Tonight
CD-Single
Dino Music/553 797 2

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Alex Dirkse
Producer:John Sonneveld
Holger Schwedt
Nando Eweg
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/12/2003 (Positie 84)
Laatste week notering:14/02/2004 (Positie 79)
Piekpositie:41 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:10711 (412 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 41 / Weken: 10

Tracks

05/12/2003
CD-Single Dino 553 797 2 (EMI) [nl] / EAN 0724355379726
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Kill Me Tonight
3:34
2.Never Again
3:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34Don't Kill Me TonightDino
553 797 2
Single
CD-Single
05/12/2003
3:34Hitzone 26Universal TV
981 671-2
Compilatie
CD
13/02/2004

Di-rect   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Just The Way I Do28/04/2001368
My Generation15/09/2001217
Inside My Head02/02/20021419
Free (To Change The World)29/06/20021412
Adrenaline23/11/20021115
She10/05/2003315
Rollercoaster23/08/2003316
Don't Kill Me Tonight13/12/20034110
Hungry For Love29/01/2005613
Cool Without You30/04/2005159
Webcam Girl06/08/2005710
Blind For You (Di-rect feat. Wibi Soerjadi)03/12/2005715
A Good Thing17/02/2007312
I Just Can't Stand12/05/2007384
Johnny14/07/200727
Bring Down Tomorrow01/12/2007727
I Forget Your Name31/05/2008422
Times Are Changing14/11/2009217
This Is Who We Are01/05/201046
Hold On03/07/2010698
The Chase17/09/2011276
Young Ones12/11/2011973
Where We Belong (Fedde Le Grand & Di-rect)26/10/2013449
Invincible08/02/2014991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Discover01/12/20011468
Over The Moon07/06/2003226
All Systems Go!26/02/2005128
Di-rect10/03/200729
Live & Acoustic14/06/2008148
Di-rect doet Tommy22/11/2008537
This Is Who We Are22/05/2010328
Time Will Heal Our Senses05/11/2011621
Daydreams In A Blackout12/04/2014117
Rolling With The Punches14/10/201765
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Carré [DVD]08/12/2012232
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.33 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
25/08/2004 14:48
lipinska
*****
so good... for you to remember why
12/01/2006 02:48
Richard (NL)
******
A very good song.

Snormobiel Beusichem
******
▒ Zéér goede en zéér mooie plaat van de Haagse formatie "Di-Rect" uit begin december 2003 !!! Jammer dat "Tim Akkerman" op 10 april 2009 uit de band stapte !!! Ik ga met @Richard mee: 6 sterren !!! (NL Top 40: 7 wk / # 21) ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?