Dev & Enrique Iglesias - Naked

Cover Dev & Enrique Iglesias - Naked
Cover

Charts

In de landen:
be  Tip (V)
  Tip (W)
dk  Piek: 26 / Weken: 2

Tracks

09/01/2012
Promo - Digital Motown 00602527932569 (UMG) / EAN 0602527932569
Toon detailsAlles beluisteren
1.Naked
  3:59
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Naked [Promo]Motown
00602527932569
Single
Digital
09/01/2012

Enrique Iglesias   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bailamos05/06/1999427
Rhythm Divine20/11/19992515
Be With You25/03/20007021
Could I Have This Kiss Forever (Whitney Houston & Enrique Iglesias)16/09/2000219
Hero27/10/2001221
Escape16/03/2002416
Love To See You Cry15/06/2002378
Maybe07/12/20022213
Don't Turn Off The Lights19/04/2003893
Addicted29/11/2003504
Not In Love (Enrique Iglesias feat. Kelis)03/04/20041018
Do You Know? (The Ping Pong Song)09/06/2007224
Tired Of Being Sorry06/10/2007320
Can You Hear Me14/06/2008218
Takin' Back My Love (Enrique Iglesias feat. Ciara)21/03/2009715
I Like It (Enrique Iglesias feat. Pitbull)12/06/20101819
Heartbeat (Enrique Iglesias feat. Nicole Scherzinger)06/11/20103311
Tonight (I'm F**kin' You) (Enrique Iglesias feat. Ludacris & DJ Frank E)15/01/20111115
Dirty Dancer (Enrique Iglesias feat. Usher)07/05/20113910
I Like How It Feels (Enrique Iglesias feat. Pitbull and The WAV.s)22/10/2011768
Bailando (Enrique Iglesias feat. Sean Paul / Gente De Zona / Descemer Bueno)28/06/2014356
El perdón (Nicky Jam & Enrique Iglesias)23/05/2015139
Duele el corazón (Enrique Iglesias feat. Wisin)30/04/20161424
Messin' Around (Pitbull feat. Enrique Iglesias)09/07/20167410
Súbeme la radio (Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno, Zion & Lennox)01/04/20172123
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Enrique Iglesias03/08/1996679
Cosas del amor07/08/19992512
Enrique04/12/19991356
Escape10/11/2001588
706/12/20034421
Insomniac16/06/2007650
Greatest Hits22/11/2008452
Euphoria10/07/2010522
Sex And Love22/03/20142718
 

Dev   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Like A G6 (Far * East Movement feat. Cataracs & Dev)16/10/2010320
Bass Down Low (Dev feat. The Cataracs)12/02/2011921
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.58Dev & Enrique Iglesias - Naked (Reviews: 19)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Chris A
***
Pretty catchy song.

White Tiger
*****
Fijne samenwerking. Hopelijk komt hij ook binnen in de Ultratop

Snormobiel Beusichem
***
▒ Een ø dansplaat uit begin december 2011 van het duo "Dev & Enrique Iglesias", maar in mijn ogen en oren géén hoogvlieger !!! Vind 3 sterren dan ook méér dan voldoende ☺!!!

naamloos
*
Meteen vergeten.

jeankeL
**
Het is al meer aanhoorbaar dan vorige nummers waar iglesias in meezong. Niet vreselijk dus, maar dat wil niet zeggen dat het goed is. nog altijd te matig om 3 sterren te geven

bjorn614
****
Het heeft wel iets

wefoundove
***
basic
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?