Demi Lovato - I Love Me

Cover Demi Lovato - I Love Me
Digital
Island 20UMGIM13817

Charts

Binnenkomst:14/03/2020 (Positie 93)
Laatste week notering:14/03/2020 (Positie 93)
Piekpositie:93 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24938 (8 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 65 / Weken: 1
de  Piek: 89 / Weken: 1
at  Piek: 60 / Weken: 1
nl  Piek: 93 / Weken: 1
be  Tip (V)

Tracks

06/03/2020
Digital Island 20UMGIM13817 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Love Me
  3:23
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23I Love MeIsland
20UMGIM13817
Single
Digital
06/03/2020

Demi Lovato   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heart Attack09/03/20133610
Let It Go04/01/2014703
Cool For The Summer01/08/20157710
Confident31/10/2015556
No Promises (Cheat Codes feat. Demi Lovato)13/05/20173517
Sorry Not Sorry22/07/20173920
Instruction (Jax Jones feat. Demi Lovato & Stefflon Don)05/08/20175016
Échame la culpa (Luis Fonsi & Demi Lovato)25/11/20171731
Solo (Clean Bandit feat. Demi Lovato)26/05/20181427
I Love Me14/03/2020931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unbroken08/10/2011631
Demi18/05/2013177
Confident24/10/201544
Tell Me You Love Me07/10/20171012
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.72 (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
De nieuwste van Demi Lovato doet op zich zeker niet te veel verkeerd.

juna13
***
It doesn't fit as good as it should
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?