Deborah Harry And Blondie - The Complete Picture: The Very Best Of

Cover Deborah Harry And Blondie - The Complete Picture: The Very Best Of
CD
Chrysalis 3218172

Album

Jaar:1990
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/03/1991 (Positie 94)
Laatste week notering:11/05/1991 (Positie 85)
Piekpositie:42 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:8308 (266 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 42 / Weken: 7
au  Piek: 6 / Weken: 15
nz  Piek: 1 / Weken: 23

Blondie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Denis25/02/1978112
(I'm Always Touched By Your) Presence, Dear27/05/197888
I'm Gonna Love You Too09/09/1978610
Sunday Girl25/11/1978136
Heart Of Glass24/02/197989
Hanging On The Telephone09/06/1979206
Dreaming20/10/1979126
Atomic05/04/1980177
Call Me10/05/1980129
The Tide Is High15/11/1980510
Rapture14/02/1981206
Island Of Lost Souls22/05/1982215
Maria13/03/19991921
Rapture Riders (Blondie vs. The Doors)11/03/2006395
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plastic Letters25/02/1978221
Parallel Lines16/09/1978714
Eat To The Beat20/10/1979166
Autoamerican13/12/1980164
The Best Of14/11/1981462
The Hunter12/06/1982194
Hitcollection08/07/1989872
The Complete Picture: The Very Best Of (Deborah Harry And Blondie)30/03/1991427
No Exit17/04/1999807
Atomic - The Very Best Of04/09/1999484
Panic Of Girls23/07/2011621
Pollinator13/05/2017781
 

Deborah Harry   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
French Kissin (Debbie Harry)20/12/1986326
In Love With Love (Debbie Harry)20/06/1987951
New York, New York (Moby feat. Debbie Harry)11/11/2006644
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Complete Picture: The Very Best Of (Deborah Harry And Blondie)30/03/1991427
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.27 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
*****
prima verzamelalbum met daarop alle hits uit 1991

vinylfreak
******
Eind deze maand komt er een box uit met 8 LP'S van Blondie.
Ik heb hem al besteld.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?