De Staat - O

Cover De Staat - O
Cover
Cover De Staat - O
CD
Caroline 476 445-9

Album

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/01/2016 (Positie 5)
Laatste week notering:17/09/2016 (Positie 83)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:35
Positie aller tijden:1673 (1660 Punten)
Combialbum:23/01/2016 / Piek: 5 / Weken: 22
In de landen:
nl  Piek: 5 / Weken: 35
be  Piek: 127 / Weken: 2 (V)

Tracks

15/01/2016
CD Caroline 476 445-9 (UMG) / EAN 0602547644596
15/01/2016
LP Caroline 476 446-0 (UMG) / EAN 0602547644602
Toon detailsAlles beluisteren
1.Peptalk
  3:57
2.Make The Call, Leave It All
  4:18
3.Get On Screen
  4:17
4.Murder Death
  5:02
5.Blues Is Dead
  3:05
6.Baby
  4:05
7.Time Will Get Us Too
  6:23
8.Round
  3:33
9.Life Is A Game (Ladadi Ladadada)
  2:45
10.Systematic Lover
  4:03
11.Help Yourself
  2:44
12.She's With Me
  4:33
   

De Staat   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweatshop22/01/2011314
Ah, I See04/06/2011631
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wait For Evolution17/01/20091323
Machinery12/03/2011424
I_Con21/09/201328
Vinticious Versions29/11/2014267
O23/01/2016535
Live in Utrecht03/12/2016642
Bubble Gum26/01/201947
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5De Staat - O (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*****
Degelijk rockalbum weer van eigen bodem.
De Staat heeft inmiddels een goede staat van dienst. In Europa in het voorprogramma van wereldberoemde band Muse.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?