De Selvera's - Colinda

Nummer

Jaar:1965
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
De fijnste dans met jouArtone
OS 25.287
Single
7" Single
1965

De Selvera's   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Twee reebruine ogen15/09/1956424
De postkoets07/09/1957325
Sleigh-ride in Alaska04/04/195969
My Happiness07/11/1959138
Zeg kleine ree06/02/1960913
Baciare07/05/1960115
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?