De Poema's - Best Of

Cover De Poema's - Best Of
CD
Columbia 5099751365761 (nl)
Cover De Poema's - Best Of
LP Blue Vinyl
Music On Vinyl MOVLP2201

Album

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/11/2003 (Positie 35)
Laatste week notering:10/04/2004 (Positie 100)
Piekpositie:2 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:1769 (1549 Punten)
Vinyl 33:09/11/2019 / Piek: 4 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 21

Tracks

14/11/2003
CD Columbia 5099751365761 [nl] / EAN 5099751365761
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/11/2019
Blue Vinyl - LP Music On Vinyl MOVLP2201 / EAN 8719262007260
Toon detailsAlles beluisteren
Gelimiteerde & genummerde editie van 1000 stuks op transparant blauw vinyl
   

Acda en de Munnik   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Niet of nooit geweest16/05/1998232
Laat me slapen29/08/1998319
Het regent zonnestralen02/01/19994012
Mijn houten hart (De Poema's)10/07/1999421
Ol '5506/11/1999847
Schoolplein / Kees12/02/2000538
De kapitein deel II21/10/20001612
Verkeerd verbonden03/03/20017312
Brussel moeten heten (Acda en de Munnik met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)11/08/2001981
Zij maakt het verschil (De Poema's)13/10/2001125
Ren Lenny ren02/11/20021115
Groeten uit Maaiveld22/02/200377
Mis ik mij02/08/20035110
Ik mis niets (De Poema's)25/10/2003267
Gewoon maar wat op weg (De Poema's)20/12/2003242
Vandaag ben ik gaan lopen08/05/2004287
't Is stil (aan de overkant)12/06/200427
Totdat ik jou04/09/2004236
(Noem me) Oud verdriet13/11/20046710
Jaren ver van hier21/05/2005197
Dan leef ik toch nog een keer17/11/2007179
Heel veel lieve mensen01/03/2008613
Ik blijf jouw leven lang bij mij19/09/2009332
Eva16/01/2010415
Woorden van een ander05/03/201186
Voetstuk staan10/03/2012183
Draaien17/08/2013931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Acda en de Munnik08/03/19971124
Naar huis12/09/1998159
Op voorraad (Live)02/10/1999447
Hier zijn11/11/2000249
Live (Acda en de Munnik met het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker)14/07/20011415
Trilogie06/04/2002727
Groeten uit Maaiveld30/11/2002169
Best Of (De Poema's)22/11/2003221
Liedjes van Lenny25/09/2004126
Adem - (Het mooiste en) het beste van12/11/20051122
Nachtmuziek01/12/2007334
Jouw leven lang bij mij17/10/2009239
't heerst (A e/d M)31/03/2012227
Alle singles21/09/2013631
Adem - Het beste van05/11/2016351
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Trilogie - Geknipt voor TV [DVD]16/11/2002412
Groeten uit Maaiveld Live [DVD]07/06/2003211
Spelen [DVD]23/05/2009422
Afscheid in Carré [DVD] (Acda & de Munnik)30/05/20151110
 

Van Dik Hout   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stil in mij09/07/19941910
Alles of niets24/09/1994297
Meer dan een ander / Laarzen aan mijn voeten24/12/1994423
's Nachts in mijn dromen (Live)08/07/1995327
Mijn held zijn23/12/1995432
Laat het los (Live)16/11/19962116
Pijn (Herman Brood & Van Dik Hout)01/02/1997706
De zon achterna27/09/1997664
Zenderruis & Testbeeld03/01/1998892
De keuzes die je maakt26/09/19984110
Mijn houten hart (De Poema's)10/07/1999421
Dromendief26/02/20004410
De stilte valt zo hard03/06/20006210
Stap voor stap18/11/2000763
1 keer alles21/04/2001585
Alle duizend redenen28/07/2001876
Zij maakt het verschil (De Poema's)13/10/2001125
Stip aan de hemel (Van Dik Hout & Kirsten)08/06/2002416
Volle maan07/09/2002475
Stap in het licht08/03/2003387
Ik mis niets (De Poema's)25/10/2003267
Gewoon maar wat op weg (De Poema's)20/12/2003242
Lege handen19/06/2004478
Tot jij mijn liefde voelt02/05/200979
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Van Dik Hout24/09/1994567
Vier weken16/12/19951440
Kopstoot van een vlinder15/11/1997314
Ik jou & jij mij08/04/2000225
Het beste van 1994-200119/05/2001331
Vandaag alleen maar winnaars28/09/200288
Best Of (De Poema's)22/11/2003221
Een handvol zonlicht26/06/20042916
Alles waar ik nooit aan begon03/03/2007311
Live in het Luxor Theater22/11/2008708
Leef!28/05/20111013
Alles wat naar boven drijft18/01/2014157
Één nacht eeuwigheid02/11/2019421
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
06/02/2007 17:34
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Het eerste en laatste album kwam in november 2003 uit, getiteld "Best of de Poema's" !!! Dit afscheidsalbum werd gekoppeld aan vier uitverkochte concerten in de "Heineken Music Hall" in Amsterdam !!!

In 2006 kwamen "De Poema's" weer eenmalig bij elkaar tijdens twee concerten van "Acda en de Munnik, Van Dik Hout en De Dijk" op Javaeiland in Amsterdam !!! Precies 5 sterren !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?