De Heideroosjes - Kung-Fu

Cover De Heideroosjes - Kung-Fu
Cover
Cover De Heideroosjes - Kung-Fu
LP Green Translucent Coloured Vinyl
Music On Vinyl MOVLP2957
Cover De Heideroosjes - Kung-Fu
CD
Solid 527.5019.28
CD Repress
Fairytale FT 0497 (nl)
Digital Remastered
Fairytale 1435817180 (nl)

Album

Jaar:1997
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/10/1997 (Positie 25)
Laatste week notering:06/12/1997 (Positie 92)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:6687 (430 Punten)
Vinyl 33:18/06/2022 / Piek: 4 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 15 / Weken: 8

Tracks

1997
CD Solid 527.5019.28 / EAN 5413356866124
Toon detailsAlles beluisteren
   
2001
Repress - CD Fairytale FT 0497 [nl] / EAN 5413356786729
Toon detailsAlles beluisteren
   
2018
Remastered - Digital Fairytale 1435817180 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
   
10/06/2022
Green Translucent Coloured Vinyl - LP Music On Vinyl MOVLP2957 / EAN 8719262020696
Toon detailsAlles beluisteren
   

Heideroosjes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Klapvee06/07/1996395
Würst & Käse27/09/1997742
Damclub Hooligan20/12/2003544
Lekker belangrijk24/03/2007931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fifi25/05/19961527
Kung-Fu (De Heideroosjes)18/10/1997158
Schizo (De Heideroosjes)15/05/19992414
Fast Forward02/06/2001373
It's A Life18/05/2002424
Sinema21/02/2004395
Chapter Eight: The Golden State17/03/2007303
20 Years: Ode & Tribute13/06/2009292
Cease-Fire26/11/2011652
Infocalyps09/10/2021341
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Year In The Life Of... - Five Songs And The Movie! [DVD]25/03/2006142
Theatershow Manie! Manie! [DVD]12/02/2011291
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6De Heideroosjes - Kung-Fu (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
******
Het album waarop de Heideroosjes echt volwassen zijn geworden.
Degelijke venijnige punk en protestsongs met meningen over allerei (wereld)gebeurtenissen. Van begin tot eind erg goed.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?