De Dijk - Mag het licht uit

Cover De Dijk - Mag het licht uit
7" Single
Philips 888 664-7 (nl)

Charts

Binnenkomst:27/06/1987 (Positie 84)
Laatste week notering:19/09/1987 (Positie 91)
Piekpositie:26 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:7295 (616 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 26 / Weken: 13

Tracks

1987
7" Single Philips 888 664-7 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mag het licht uit
  4:18
2.Wat een vrouw (niet kan doen)
  3:17
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:19Wakker in een vreemde wereldMercury
832 637-2
Album
CD
30/08/1987
4:20Wakker in een vreemde wereldMercury
832 637-1
Album
LP
30/08/1987
4:18Mag het licht uitPhilips
888 664-7
Single
7" Single
1987
4:18Het beste vanMercury
538 029-2
Album
CD
02/10/1998
4:18Pop van eigen bodem - Tachtiger jarenRotation / PolyGram TV
547 057-2
Compilatie
CD
05/02/1999
»» alles tonen

De Dijk   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bloedend hart11/09/1982432
Binnen zonder kloppen13/04/1985462
Mag het licht uit27/06/19872613
Dansen op de vulkaan03/10/1987556
Ik kan het niet alleen15/04/1989209
Nergens goed voor24/06/19891313
Wat een vrouw16/09/1989558
Bloedend hart (Live)31/03/1990249
Je weet nooit wanneer09/03/19913011
Hou me vast15/06/1991664
5 uur16/11/1991439
Zeven levens12/09/1992479
De wereld is van iedereen / Nieuwe laarzen (van een oude leest) (The Scene / De Dijk)31/07/1993166
Als ze er niet is24/09/1994615
Laaiend vuur07/01/1995344
Heb je het hart29/04/1995305
Laat het vanavond gebeuren22/02/1997359
Stampvol café05/07/1997834
Groot hart (Live)12/09/1998576
Als het golft10/06/2000639
Waar is iedereen?04/11/2000951
We beginnen pas12/05/2001817
Ga in mijn schoenen staan22/06/200299
Zoals nog nooit31/08/2002315
Muzikanten dansen niet30/11/2002805
Huil maar niet18/10/2003247
Amsterdam27/12/2003294
Recht in de ogen03/09/2005494
Zullen we dansen / Kom blauwe regen10/12/2005325
What A Woman (Solomon Burke & De Dijk feat. Jools Holland On Piano)18/09/2010425
Hold On Tight (Solomon Burke & De Dijk)23/10/2010633
Ik jou en jij mij01/10/20111001
Kan ik iets voor je doen?12/11/2011951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Dijk25/12/1982481
Wakker in een vreemde wereld05/09/19872610
Niemand in de stad15/04/19891631
Live14/04/19901020
Nooit genoeg06/04/19911917
Zeven levens10/10/1992248
De blauwe schuit08/10/1994339
De stand van de maan05/04/1997222
Voor de tover10/10/1998819
Het beste van10/10/19981110
Zevende hemel23/09/2000318
Muzikanten dansen niet31/08/2002119
Door08/11/2003916
Later is nu17/09/2005420
Zullen we dansen 1981-200611/02/2006232
We beginnen pas30/09/2006711
Brussel06/09/2008239
Niemand in de stad (Deluxe Edition)11/04/2009614
Hold On Tight (Solomon Burke & De Dijk)09/10/2010255
100 x De Dijk04/12/20102716
Scherp de zeis01/10/2011146
Dijkers & Strijkers (De Dijk / Amsterdam Sinfonietta)08/03/2014112
Allemansplein11/10/2014121
Groef01/04/2017512
Nu of nou26/10/2019510
40 jaar - het beste van nu tot toen09/10/202131
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live vanuit de Melkweg [DVD]23/11/2002301
Door [DVD]08/11/200338
We beginnen pas - 25 Jaar De Dijk - Ahoyconcert 2006 [DVD]11/11/2006324
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.7De Dijk - Mag het licht uit (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
05/01/2006 16:28
Snormobiel Beusichem
*****
Sehr schöne Platte von die Holländische Gruppe "De Dijk" aus Juli 1987 !!! Bestimmt die 5 Sterrn wert !!! Leider nur 5 Wochen in die Holländische Top 40, was viel zu wenig ist !!!

DeejayDave
****
Jahoor Huub, het knopje zit daar.

laxus
*****
leuke plaat

Topbart
*****
zeer rustig nummer van De Dijk, prachtig sfeervolle plaat

Patrick7781
*****
aardig.
Laatst gewijzigd: 07/02/2015 11:13

Jeroen68
******
Laat ik als eerste de volle 6 geven. Schitterend nummer

gherkin
*****
Heerlijk nummer.

Bearcat
***
Een voldoende voor deze single
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?