De Dijk - Kan ik iets voor je doen?

Cover De Dijk - Kan ik iets voor je doen?
Digital
Universal 477406877 (nl)

Nummer

Jaar:2011
Producer:Antonie Broek
John Kriek
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/11/2011 (Positie 95)
Laatste week notering:12/11/2011 (Positie 95)
Piekpositie:95 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:25769 (6 Punten)
Oranje Top 30:30/06/2012 / Piek: 35 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 95 / Weken: 1

Tracks

04/11/2011
Digital Universal 477406877 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kan ik iets voor je doen?
3:20
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Kan ik iets voor je doen?Universal
477406877
Single
Digital
04/11/2011
Theatertour3:30GroefUniversal
574 586-7
Album
CD
24/03/2017
40 jaar - het beste van nu tot toenMusic On Vinyl
MOVLP2989
Album
LP
01/10/2021

De Dijk   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bloedend hart11/09/1982432
Binnen zonder kloppen13/04/1985462
Mag het licht uit27/06/19872613
Dansen op de vulkaan03/10/1987556
Ik kan het niet alleen15/04/1989209
Nergens goed voor24/06/19891313
Wat een vrouw16/09/1989558
Bloedend hart (Live)31/03/1990249
Je weet nooit wanneer09/03/19913011
Hou me vast15/06/1991664
5 uur16/11/1991439
Zeven levens12/09/1992479
De wereld is van iedereen / Nieuwe laarzen (van een oude leest) (The Scene / De Dijk)31/07/1993166
Als ze er niet is24/09/1994615
Laaiend vuur07/01/1995344
Heb je het hart29/04/1995305
Laat het vanavond gebeuren22/02/1997359
Stampvol café05/07/1997834
Groot hart (Live)12/09/1998576
Als het golft10/06/2000639
Waar is iedereen?04/11/2000951
We beginnen pas12/05/2001817
Ga in mijn schoenen staan22/06/200299
Zoals nog nooit31/08/2002315
Muzikanten dansen niet30/11/2002805
Huil maar niet18/10/2003247
Amsterdam27/12/2003294
Recht in de ogen03/09/2005494
Zullen we dansen / Kom blauwe regen10/12/2005325
What A Woman (Solomon Burke & De Dijk feat. Jools Holland On Piano)18/09/2010425
Hold On Tight (Solomon Burke & De Dijk)23/10/2010633
Ik jou en jij mij01/10/20111001
Kan ik iets voor je doen?12/11/2011951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Dijk25/12/1982481
Wakker in een vreemde wereld05/09/19872610
Niemand in de stad15/04/19891631
Live14/04/19901020
Nooit genoeg06/04/19911917
Zeven levens10/10/1992248
De blauwe schuit08/10/1994339
De stand van de maan05/04/1997222
Voor de tover10/10/1998819
Het beste van10/10/19981110
Zevende hemel23/09/2000318
Muzikanten dansen niet31/08/2002119
Door08/11/2003916
Later is nu17/09/2005420
Zullen we dansen 1981-200611/02/2006232
We beginnen pas30/09/2006711
Brussel06/09/2008239
Niemand in de stad (Deluxe Edition)11/04/2009614
Hold On Tight (Solomon Burke & De Dijk)09/10/2010255
100 x De Dijk04/12/20102716
Scherp de zeis01/10/2011146
Dijkers & Strijkers (De Dijk / Amsterdam Sinfonietta)08/03/2014112
Allemansplein11/10/2014121
Groef01/04/2017512
Nu of nou26/10/2019510
40 jaar - het beste van nu tot toen09/10/202131
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live vanuit de Melkweg [DVD]23/11/2002301
Door [DVD]08/11/200338
We beginnen pas - 25 Jaar De Dijk - Ahoyconcert 2006 [DVD]11/11/2006324
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6De Dijk - Kan ik iets voor je doen? (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ Een wat treurig en saai gezongen plaat van de Amsterdamse band: "De Dijk", uit eind september 2011, afkomstig van hun laatste album: "Scherp de zeis" !!! Is helaas niet voor mij weggelegd ☺!!!

@29-12-2017: ▒ Radio 2 Top 2000 - 2017: # 770 ☺!!!
Laatst gewijzigd: 29/12/2017 15:13

gherkin
*****
Een zeer fijn nummer.

RV
*****
Inderdaad een erg fijn nummer. Beter dan hun vorige single!

Hitfreak
**
te depri
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?