De Dijk - Ik kan het niet alleen

Cover De Dijk - Ik kan het niet alleen
7" Single
Mercury 872 544-7 (nl)
Cover De Dijk - Ik kan het niet alleen
CD-Maxi
Mercury 872 545-2 (nl)

Charts

Binnenkomst:15/04/1989 (Positie 57)
Laatste week notering:10/06/1989 (Positie 77)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:8619 (530 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 20 / Weken: 9

Tracks

1989
7" Single Mercury 872 544-7 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ik kan het niet alleen
  3:59
2.Hippolytushoef
3:46
   
1989
CD-Maxi Mercury 872 545-2 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ik kan het niet alleen
  3:59
2.Onderuit (Live at "Paradiso", Amsterdam, 7-4-'89)
5:30
3.Ik kan het niet alleen (Live at "Paradiso", Amsterdam, 7-4-'89)
3:54
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:58Niemand in de stadMercury
836 985-1
Album
LP
03/04/1989
3:59Ik kan het niet alleenMercury
872 544-7
Single
7" Single
1989
3:59Ik kan het niet alleenMercury
872 545-2
Single
CD-Maxi
1989
Live at "Paradiso", Amsterdam, 7-4-'893:54Ik kan het niet alleenMercury
872 545-2
Single
CD-Maxi
1989
3:59Het beste vanMercury
538 029-2
Album
CD
02/10/1998
»» alles tonen

De Dijk   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bloedend hart11/09/1982432
Binnen zonder kloppen13/04/1985462
Mag het licht uit27/06/19872613
Dansen op de vulkaan03/10/1987556
Ik kan het niet alleen15/04/1989209
Nergens goed voor24/06/19891313
Wat een vrouw16/09/1989558
Bloedend hart (Live)31/03/1990249
Je weet nooit wanneer09/03/19913011
Hou me vast15/06/1991664
5 uur16/11/1991439
Zeven levens12/09/1992479
De wereld is van iedereen / Nieuwe laarzen (van een oude leest) (The Scene / De Dijk)31/07/1993166
Als ze er niet is24/09/1994615
Laaiend vuur07/01/1995344
Heb je het hart29/04/1995305
Laat het vanavond gebeuren22/02/1997359
Stampvol café05/07/1997834
Groot hart (Live)12/09/1998576
Als het golft10/06/2000639
Waar is iedereen?04/11/2000951
We beginnen pas12/05/2001817
Ga in mijn schoenen staan22/06/200299
Zoals nog nooit31/08/2002315
Muzikanten dansen niet30/11/2002805
Huil maar niet18/10/2003247
Amsterdam27/12/2003294
Recht in de ogen03/09/2005494
Zullen we dansen / Kom blauwe regen10/12/2005325
What A Woman (Solomon Burke & De Dijk feat. Jools Holland On Piano)18/09/2010425
Hold On Tight (Solomon Burke & De Dijk)23/10/2010633
Ik jou en jij mij01/10/20111001
Kan ik iets voor je doen?12/11/2011951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Dijk25/12/1982481
Wakker in een vreemde wereld05/09/19872610
Niemand in de stad15/04/19891631
Live14/04/19901020
Nooit genoeg06/04/19911917
Zeven levens10/10/1992248
De blauwe schuit08/10/1994339
De stand van de maan05/04/1997222
Voor de tover10/10/1998819
Het beste van10/10/19981110
Zevende hemel23/09/2000318
Muzikanten dansen niet31/08/2002119
Door08/11/2003916
Later is nu17/09/2005420
Zullen we dansen 1981-200611/02/2006232
We beginnen pas30/09/2006711
Brussel06/09/2008239
Niemand in de stad (Deluxe Edition)11/04/2009614
Hold On Tight (Solomon Burke & De Dijk)09/10/2010255
100 x De Dijk04/12/20102716
Scherp de zeis01/10/2011146
Dijkers & Strijkers (De Dijk / Amsterdam Sinfonietta)08/03/2014112
Allemansplein11/10/2014121
Groef01/04/2017512
Nu of nou26/10/2019510
40 jaar - het beste van nu tot toen09/10/202131
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live vanuit de Melkweg [DVD]23/11/2002301
Door [DVD]08/11/200338
We beginnen pas - 25 Jaar De Dijk - Ahoyconcert 2006 [DVD]11/11/2006324
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.7De Dijk - Ik kan het niet alleen (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Wederom alweer zo'n goede plaat van de Amsterdamse band "De Dijk" !!! Ditmaal uit eind maart 1989 !!! Het was bovendien een oud alarmschijf !!! Deed het echter koeltjes in de vaderlandse hitlijsten, april / mei 1989 !!! (NL Top 40: 7 wk / # 18) ☺!!!

DeejayDave
****
Aardige plaat van de Dijk. Stevige rocker!

laxus
*****
goeie plaat hoor

Topbart
****
prima rocknummer van De Dijk

Patrick7781
*****
goed

BingTheKing
****
niets mis mee

Jeroen68
******
heerlijk
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?