De Dijk - Hollands glorie

Cover De Dijk - Hollands glorie
CD
Dureco 22 226862 (nl)

Album

Jaar:2008
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

30/01/2009
CD Dureco 22 226862 (CNR) [nl] / EAN 8714221047424
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bloedend hart
  3:48
2.De stilte voor de storm
  4:47
3.Late café
  3:58
4.Zo dichtbij
  2:47
5.Koud en eenzaam
  2:20
6.Knock Out
  4:05
7.Stad bij nacht
  3:58
8.Juninummer blz. 4
  2:52
9.Ik wil niet dood
  2:19
10.Zeker
  3:24
11.Geldgebrek & Rock & Roll
  2:26
12.Nooit meer Tarzan
  4:11
13.Hunker
  4:11
14.Slow Motion
  3:18
15.Zoveel ik kan
  2:52
16.De zon gaat op voor niks
  3:52
17.Jukeboxblues
  3:21
18.Liefje liefje
  3:25
19.Dief in de nacht
  3:59
20.Zure mannen
  2:00
21.Hoeveel treinen
  4:28
   

De Dijk   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bloedend hart11/09/1982432
Binnen zonder kloppen13/04/1985462
Mag het licht uit27/06/19872613
Dansen op de vulkaan03/10/1987556
Ik kan het niet alleen15/04/1989209
Nergens goed voor24/06/19891313
Wat een vrouw16/09/1989558
Bloedend hart (Live)31/03/1990249
Je weet nooit wanneer09/03/19913011
Hou me vast15/06/1991664
5 uur16/11/1991439
Zeven levens12/09/1992479
De wereld is van iedereen / Nieuwe laarzen (van een oude leest) (The Scene / De Dijk)31/07/1993166
Als ze er niet is24/09/1994615
Laaiend vuur07/01/1995344
Heb je het hart29/04/1995305
Laat het vanavond gebeuren22/02/1997359
Stampvol café05/07/1997834
Groot hart (Live)12/09/1998576
Als het golft10/06/2000639
Waar is iedereen?04/11/2000951
We beginnen pas12/05/2001817
Ga in mijn schoenen staan22/06/200299
Zoals nog nooit31/08/2002315
Muzikanten dansen niet30/11/2002805
Huil maar niet18/10/2003247
Amsterdam27/12/2003294
Recht in de ogen03/09/2005494
Zullen we dansen / Kom blauwe regen10/12/2005325
What A Woman (Solomon Burke & De Dijk feat. Jools Holland On Piano)18/09/2010425
Hold On Tight (Solomon Burke & De Dijk)23/10/2010633
Ik jou en jij mij01/10/20111001
Kan ik iets voor je doen?12/11/2011951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Dijk25/12/1982481
Wakker in een vreemde wereld05/09/19872610
Niemand in de stad15/04/19891631
Live14/04/19901020
Nooit genoeg06/04/19911917
Zeven levens10/10/1992248
De blauwe schuit08/10/1994339
De stand van de maan05/04/1997222
Voor de tover10/10/1998819
Het beste van10/10/19981110
Zevende hemel23/09/2000318
Muzikanten dansen niet31/08/2002119
Door08/11/2003916
Later is nu17/09/2005420
Zullen we dansen 1981-200611/02/2006232
We beginnen pas30/09/2006711
Brussel06/09/2008239
Niemand in de stad (Deluxe Edition)11/04/2009614
Hold On Tight (Solomon Burke & De Dijk)09/10/2010255
100 x De Dijk04/12/20102716
Scherp de zeis01/10/2011146
Dijkers & Strijkers (De Dijk / Amsterdam Sinfonietta)08/03/2014112
Allemansplein11/10/2014121
Groef01/04/2017512
Nu of nou26/10/2019510
40 jaar - het beste van nu tot toen09/10/202131
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live vanuit de Melkweg [DVD]23/11/2002301
Door [DVD]08/11/200338
We beginnen pas - 25 Jaar De Dijk - Ahoyconcert 2006 [DVD]11/11/2006324
 

Hollands Glorie

Hollands glorie (3 Baritons)
Hollands glorie (André Rieu)
Hollands glorie (Anita Meyer)
Hollands glorie (Anneke Grönloh)
Hollands glorie (Annie de Reuver)
Hollands glorie (Babe)
Hollands glorie (Benny Neyman)
Hollands glorie (Bloem)
Hollands glorie (Circus Custers)
Hollands glorie (Ciska Peters)
Hollands glorie (Conny Vandenbos)
Hollands glorie (Corry)
Hollands glorie (Corry Konings)
Hollands glorie (Danny de Munk)
Hollands glorie (De Dijk)
Hollands glorie (De Havenzangers)
Hollands glorie (De Kermisklanten)
Hollands glorie (De Mastreechter Staar)
Hollands glorie (De Selvera's)
Hollands glorie (De Sjonnies)
Hollands glorie (Dimitri van Toren)
Hollands glorie (Eddy Christiani)
Hollands glorie (Gebroeders Brouwer)
Hollands glorie (Gerard de Vries)
Hollands glorie (Gordon)
Hollands glorie (Hanny)
Hollands glorie (Henk Wijngaard)
Hollands glorie (Het Cocktail Trio)
Hollands glorie (Imca Marina)
Hollands glorie (Jack Jersey)
Hollands glorie (Jacques Herb)
Hollands glorie (Johan Willem Friso Kapel)
Hollands glorie (Jules de Corte)
Hollands glorie (Koninklijke Luchtmachtkapel)
Hollands glorie (Koninklijke Militaire Kapel)
Hollands glorie (Koos Alberts)
Hollands glorie (Lenny Kuhr)
Hollands glorie (Malando Orchestra)
Hollands glorie (Manke Nelis)
Hollands glorie (Martine Bijl)
Hollands glorie (Mieke)
Hollands glorie (Mieke Telkamp)
Hollands glorie (Oscar Harris)
Hollands glorie (Patricia Paay)
Hollands glorie (Ramses Shaffy)
Hollands glorie (René Froger)
Hollands glorie (Ronnie Tober)
Hollands glorie (Tata Mirando)
Hollands glorie (Tatjana)
Hollands glorie (Toontje Lager)
Hollands glorie (Van Kooten & De Bie)
Hollands glorie (Vanessa [NL])
Hollands glorie (Willy Alberti)
Hollands glorie (Wilma)
Hollands glorie (Zangeres Zonder Naam)
Hollands glorie - Accordeon favorieten
Hollands glorie - Amsterdam
Hollands glorie - De mooiste Griekse liedjes (Benny Neyman)
Hollands glorie - Duetten met (Benny Neyman)
Hollands glorie - Hollandse hits
Hollands glorie - Hollandse hits 2
Hollands glorie - Kerst met (Benny Neyman)
Hollands glorie - Kroeghits
Hollands glorie - Levensliedjes
Hollands glorie - Liedjes van vroeger
Hollands glorie - Meidenpop
Hollands glorie - Mooiste koren
Hollands glorie - Musical
Hollands glorie - Zeemansliedjes
Hollands glorie [2008] (Benny Neyman)
Hollands glorie [2008] (George Baker)
Hollands glorie [2008] (Pussycat feat. Toni Willé)
Hollands glorie [2008] (Vader Abraham)
Hollands glorie [2009] (Conny Vandenbos)
Hollands glorie [2010] (Lenny Kuhr)
Hollands glorie [2010] (Piet Veerman)
Hollands glorie [2010] (Tineke Schouten)
Hollands glorie [2010] (Tol & Tol)
Top 100 Hollands glorie - Feesthits
Top 100 Hollands glorie - Hollandse hits
Top 100 Hollands glorie - Liedjes van vroeger

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?