De Dijk - Alle 40 goed

Cover De Dijk - Alle 40 goed
Cover

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Midprice:12/04/2014 / Piek: 3 / Weken: 8
Combialbum:12/04/2014 / Piek: 27 / Weken: 1

De Dijk   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bloedend hart11/09/1982432
Binnen zonder kloppen13/04/1985462
Mag het licht uit27/06/19872613
Dansen op de vulkaan03/10/1987556
Ik kan het niet alleen15/04/1989209
Nergens goed voor24/06/19891313
Wat een vrouw16/09/1989558
Bloedend hart (Live)31/03/1990249
Je weet nooit wanneer09/03/19913011
Hou me vast15/06/1991664
5 uur16/11/1991439
Zeven levens12/09/1992479
De wereld is van iedereen / Nieuwe laarzen (van een oude leest) (The Scene / De Dijk)31/07/1993166
Als ze er niet is24/09/1994615
Laaiend vuur07/01/1995344
Heb je het hart29/04/1995305
Laat het vanavond gebeuren22/02/1997359
Stampvol café05/07/1997834
Groot hart (Live)12/09/1998576
Als het golft10/06/2000639
Waar is iedereen?04/11/2000951
We beginnen pas12/05/2001817
Ga in mijn schoenen staan22/06/200299
Zoals nog nooit31/08/2002315
Muzikanten dansen niet30/11/2002805
Huil maar niet18/10/2003247
Amsterdam27/12/2003294
Recht in de ogen03/09/2005494
Zullen we dansen / Kom blauwe regen10/12/2005325
What A Woman (Solomon Burke & De Dijk feat. Jools Holland On Piano)18/09/2010425
Hold On Tight (Solomon Burke & De Dijk)23/10/2010633
Ik jou en jij mij01/10/20111001
Kan ik iets voor je doen?12/11/2011951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Dijk25/12/1982481
Wakker in een vreemde wereld05/09/19872610
Niemand in de stad15/04/19891631
Live14/04/19901020
Nooit genoeg06/04/19911917
Zeven levens10/10/1992248
De blauwe schuit08/10/1994339
De stand van de maan05/04/1997222
Voor de tover10/10/1998819
Het beste van10/10/19981110
Zevende hemel23/09/2000318
Muzikanten dansen niet31/08/2002119
Door08/11/2003916
Later is nu17/09/2005420
Zullen we dansen 1981-200611/02/2006232
We beginnen pas30/09/2006711
Brussel06/09/2008239
Niemand in de stad (Deluxe Edition)11/04/2009614
Hold On Tight (Solomon Burke & De Dijk)09/10/2010255
100 x De Dijk04/12/20102716
Scherp de zeis01/10/2011146
Dijkers & Strijkers (De Dijk / Amsterdam Sinfonietta)08/03/2014112
Allemansplein11/10/2014121
Groef01/04/2017512
Nu of nou26/10/2019510
40 jaar - het beste van nu tot toen09/10/202131
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live vanuit de Melkweg [DVD]23/11/2002301
Door [DVD]08/11/200338
We beginnen pas - 25 Jaar De Dijk - Ahoyconcert 2006 [DVD]11/11/2006324
 

Alle 40 goed

Alle 30 goed (Culture Club)
Alle 30 goed (Iggy Pop)
Alle 30 goed (Sinéad O'Connor)
Alle 30 goed - Drum 'n' bass
Alle 40 goed (2 Belgen / Nacht und Nebel)
Alle 40 goed (Adamo)
Alle 40 goed (André Hazes)
Alle 40 goed (Anita Meyer)
Alle 40 goed (Arno)
Alle 40 goed (Bram Vermeulen)
Alle 40 goed (Clouseau)
Alle 40 goed (Crowded House)
Alle 40 goed (Dana Winner)
Alle 40 goed (De Dijk)
Alle 40 goed (De Kreuners)
Alle 40 goed (De Mens)
Alle 40 goed (De Nieuwe Snaar)
Alle 40 goed (Dirk Scheele)
Alle 40 goed (Doe Maar)
Alle 40 goed (Dr. Hook)
Alle 40 goed (Drukwerk)
Alle 40 goed (Eddie Cochran)
Alle 40 goed (Eddy Wally)
Alle 40 goed (Frank Boeijen)
Alle 40 goed (Frans Bauer)
Alle 40 goed (George Baker Selection)
Alle 40 goed (Gerry & The Pacemakers)
Alle 40 goed (Grant & Forsyth)
Alle 40 goed (Herman Brood)
Alle 40 goed (Herman van Veen)
Alle 40 goed (Hot Chocolate)
Alle 40 goed (Ike & Tina Turner)
Alle 40 goed (Jack Jersey)
Alle 40 goed (Jan De Wilde)
Alle 40 goed (Jan Vayne)
Alle 40 goed (Jo Vally)
Alle 40 goed (Johan Verminnen)
Alle 40 goed (John Terra)
Alle 40 goed (Johnny Jordaan)
Alle 40 goed (KC & The Sunshine Band)
Alle 40 goed (Mama's Jasje)
Alle 40 goed (Marianne Weber)
Alle 40 goed (Marva)
Alle 40 goed (Maywood)
Alle 40 goed (Normaal)
Alle 40 goed (Paul Severs)
Alle 40 goed (Praga Khan)
Alle 40 goed (Pussycat)
Alle 40 goed (Ramones)
Alle 40 goed (Raymond van het Groenewoud)
Alle 40 goed (Rob de Nijs)
Alle 40 goed (Roland Van Campenhout)
Alle 40 goed (Ruth Jacott)
Alle 40 goed (Sam Gooris)
Alle 40 goed (Shirley Bassey)
Alle 40 goed (Soulsister)
Alle 40 goed (Tante Leen)
Alle 40 goed (The Cats)
Alle 40 goed (The Dubliners)
Alle 40 goed (The Hollies)
Alle 40 goed (The Human League)
Alle 40 goed (The Shadows)
Alle 40 goed (The Stranglers)
Alle 40 goed (Toon Hermans)
Alle 40 goed (Toontje Lager)
Alle 40 goed (UB40)
Alle 40 goed (Vaya Con Dios)
Alle 40 goed (Willy Sommers)
Alle 40 goed (Yasmine)
Alle 40 goed (Zangeres Zonder Naam)
Alle 40 goed - 00's
Alle 40 goed - 80's
Alle 40 goed - 80's vol. 2
Alle 40 goed - 90's
Alle 40 goed - 90's vol. 2
Alle 40 goed - Absolute 70's
Alle 40 goed - Alternative
Alle 40 goed - Aprčs ski
Alle 40 goed - Belpop
Alle 40 goed - Country
Alle 40 goed - Dance Classics
Alle 40 goed - Dance Hits
Alle 40 goed - De tijd van toen
Alle 40 goed - Disco
Alle 40 goed - Diva's
Alle 40 goed - Driving Songs
Alle 40 goed - Duitse klassiekers
Alle 40 goed - Easy Listening
Alle 40 goed - Eendagsvliegen
Alle 40 goed - Eurosong klassiekers
Alle 40 goed - Evergreens
Alle 40 goed - Fabulous 50's
Alle 40 goed - Feest!
Alle 40 goed - Feestbeest
Alle 40 goed - Fout
Alle 40 goed - Fout vol. 2
Alle 40 goed - Franse chansons
Alle 40 goed - Franse chansons 2
Alle 40 goed - Gezellig aan tafel
Alle 40 goed - Gitaarhelden
Alle 40 goed - Happy 60's
Alle 40 goed - Hits For Kids
Alle 40 goed - Hollandse duetten
Alle 40 goed - Hollandse hits
Alle 40 goed - Hollandse kroegen hits
Alle 40 goed - Italian Hits
Alle 40 goed - Jazz
Alle 40 goed - Jukebox Hits
Alle 40 goed - Kersthits
Alle 40 goed - Kleinkunst
Alle 40 goed - Kleinkunst vol. 2
Alle 40 goed - Love Songs
Alle 40 goed - Luisterliedjes
Alle 40 goed - Nederpop
Alle 40 goed - New Wave Classics
Alle 40 goed - New Wave vol. 2
Alle 40 goed - Nummer 1 hits
Alle 40 goed - Nummer 1 hits vol. 2
Alle 40 goed - Oorlogsjaren
Alle 40 goed - Openingsdansen
Alle 40 goed - Originals
Alle 40 goed - Polonaise hits
Alle 40 goed - Pop Classics
Alle 40 goed - Popcorn
Alle 40 goed - Reggae & Ska
Alle 40 goed - Rock 'n' roll
Alle 40 goed - Singer-Songwriter
Alle 40 goed - Soul
Alle 40 goed - Stijldansen
Alle 40 goed - TV & Filmmuziek
Alle 40 goed - Uniek Vlaams
Alle 40 goed - Uniek Vlaams vol. 2
Alle 40 goed - Volledig verzameld: Alles komt goed! (Bart Van den Bossche)
Alle 40 goed - Wereldsterren
Alle 40 goed - Wereldsterren vol. 2
Alle 40 goed deel 2 (André Hazes)

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?