De Dijk - 5 uur

Cover De Dijk - 5 uur
CD-Maxi
Mercury/866 173-2
Cover De Dijk - 5 uur
7" Single
Mercury 866 172-7 (nl)

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:Ramses Shaffy
Jan Robijns
Producer:Antonie Broek
Michiel Hoogenboezem
Coverversie van:Ramses Shaffy - 5 uur
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/11/1991 (Positie 98)
Laatste week notering:18/01/1992 (Positie 98)
Piekpositie:43 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:13750 (298 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 43 / Weken: 9

Tracks

1991
CD-Maxi Mercury 866 173-2
Toon detailsAlles beluisteren
1.5 uur
4:10
2.Nachtmerrieblues (NOS Studio, Hilversum for Vara Radio , April 1991)
3:20
3.Je weet nooit wanneer (State of Mind Studio Amsterdam, Oktober 1991)
3:25
   
1991
7" Single Mercury 866 172-7 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.5 uur
4:10
2.Nachtmerrieblues
3:22
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:105 uurMercury
866 173-2
Single
CD-Maxi
1991
4:105 uurMercury
866 172-7
Single
7" Single
1991
4:10Nooit genoegMercury
848 533-2
Album
CD
1991
40 jaar - het beste van nu tot toenMusic On Vinyl
MOVLP2989
Album
LP
01/10/2021

De Dijk   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bloedend hart11/09/1982432
Binnen zonder kloppen13/04/1985462
Mag het licht uit27/06/19872613
Dansen op de vulkaan03/10/1987556
Ik kan het niet alleen15/04/1989209
Nergens goed voor24/06/19891313
Wat een vrouw16/09/1989558
Bloedend hart (Live)31/03/1990249
Je weet nooit wanneer09/03/19913011
Hou me vast15/06/1991664
5 uur16/11/1991439
Zeven levens12/09/1992479
De wereld is van iedereen / Nieuwe laarzen (van een oude leest) (The Scene / De Dijk)31/07/1993166
Als ze er niet is24/09/1994615
Laaiend vuur07/01/1995344
Heb je het hart29/04/1995305
Laat het vanavond gebeuren22/02/1997359
Stampvol café05/07/1997834
Groot hart (Live)12/09/1998576
Als het golft10/06/2000639
Waar is iedereen?04/11/2000951
We beginnen pas12/05/2001817
Ga in mijn schoenen staan22/06/200299
Zoals nog nooit31/08/2002315
Muzikanten dansen niet30/11/2002805
Huil maar niet18/10/2003247
Amsterdam27/12/2003294
Recht in de ogen03/09/2005494
Zullen we dansen / Kom blauwe regen10/12/2005325
What A Woman (Solomon Burke & De Dijk feat. Jools Holland On Piano)18/09/2010425
Hold On Tight (Solomon Burke & De Dijk)23/10/2010633
Ik jou en jij mij01/10/20111001
Kan ik iets voor je doen?12/11/2011951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De Dijk25/12/1982481
Wakker in een vreemde wereld05/09/19872610
Niemand in de stad15/04/19891631
Live14/04/19901020
Nooit genoeg06/04/19911917
Zeven levens10/10/1992248
De blauwe schuit08/10/1994339
De stand van de maan05/04/1997222
Voor de tover10/10/1998819
Het beste van10/10/19981110
Zevende hemel23/09/2000318
Muzikanten dansen niet31/08/2002119
Door08/11/2003916
Later is nu17/09/2005420
Zullen we dansen 1981-200611/02/2006232
We beginnen pas30/09/2006711
Brussel06/09/2008239
Niemand in de stad (Deluxe Edition)11/04/2009614
Hold On Tight (Solomon Burke & De Dijk)09/10/2010255
100 x De Dijk04/12/20102716
Scherp de zeis01/10/2011146
Dijkers & Strijkers (De Dijk / Amsterdam Sinfonietta)08/03/2014112
Allemansplein11/10/2014121
Groef01/04/2017512
Nu of nou26/10/2019510
40 jaar - het beste van nu tot toen09/10/202131
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live vanuit de Melkweg [DVD]23/11/2002301
Door [DVD]08/11/200338
We beginnen pas - 25 Jaar De Dijk - Ahoyconcert 2006 [DVD]11/11/2006324
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6De Dijk - 5 uur (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Keurige, leuke cover van: "Ramses Shaffy" (1966), door de Amsterdamse formatie: "De Dijk", uit begin november 1991 !!! Echter géén groot succes in de vaderlandse hitlijsten geworden !!! (NL Tip 30: 5 wk / # 4) ☺!!!

gherkin
****
Misschien geen dijk van een cover (ja sorry kon het even niet laten) maar wel dik in orde.

Jeroen68
******
Super
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?