Davina Michelle & Snelle - 17 miljoen mensen

Cover Davina Michelle & Snelle - 17 miljoen mensen
Digital
8ball / Roq 'N Rolla / Cloud 9 8717774688298

Charts

Binnenkomst:28/03/2020 (Positie 1)
Laatste week notering:01/08/2020 (Positie 96)
Piekpositie:1 (5 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:1591 (1384 Punten)
Airplay:28/03/2020 / Piek: 2 / Weken: 11
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 19
be  Tip (V)

Tracks

23/03/2020
Digital 8ball / Roq 'N Rolla / Cloud 9 8717774688298 / EAN 8717774688298
Toon detailsAlles beluisteren
1.17 miljoen mensen [Live @538 in Ahoy]
  1:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:4717 miljoen mensen8ball / Roq 'N Rolla / Cloud 9
8717774688298
Single
Digital
23/03/2020
1:46Hitzone 93Sony
19439748672
Compilatie
CD
01/05/2020
1:49100 Hollandse hits [2020]Berk
19439807012
Compilatie
CD
30/10/2020

Snelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars26/01/2019446
Eredivisie09/03/2019246
Kibbelingkraam09/03/2019423
Niet Safe09/03/2019661
Wel varen09/03/2019881
Tranen in de studio (Philly Moré feat. Snelle)13/04/2019273
Samen27/04/2019684
Plankgas (Snelle & Frenna)18/05/2019633
Non verbaal (F1rstman & Snelle)08/06/2019751
Reünie27/07/2019173
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019233
Voor je deur26/10/2019311
Kapitein26/10/2019303
Ze kent mij (Snelle & Yade Lauren)02/11/2019529
Hoofd omhoog (Snelle & Jebroer)02/11/201986
Hometown (Snelle, Hef & Kevin)02/11/2019105
Dwars door me heen02/11/2019183
Lang geleden (Snelle & Emms)02/11/2019222
Op zoek naar Life (Snelle & Kraantje Pappie)02/11/2019282
Vaarwater02/11/2019313
Goeie fles wijn02/11/2019332
Nog steeds02/11/2019342
Omhoog (Esko & Snelle)30/11/2019203
Smoorverliefd18/01/2020129
Venus (Frenna feat. Ronnie Flex & Snelle)07/03/2020915
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
Verliezen met jullie (Pjotr, Snelle & Okke Punt)11/04/2020552
Kleur13/06/2020436
De overkant (Suzan & Freek / Snelle)29/08/2020649
In de schuur (Snelle & Ronnie Flex)24/10/20201041
Papa heeft weer wat gelezen (Snelle & Thomas Acda)14/11/2020532
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021122
Zonder jas naar buiten20/03/2021451
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lieve jongens31/03/20183429
Beetje bij beetje19/01/2019283
Vierentwintig02/11/2019185
Lars20/03/2021120
 

Davina Michelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Duurt te lang06/10/20181118
Skyward23/03/20192125
Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle)11/05/20192114
Better Now17/08/20196016
Beat Me07/03/20201826
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
My Own World18/07/20204618
Nobody Is Perfect03/04/20214911
Sweet Water29/05/20212910
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Own World29/08/2020412
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.79Davina Michelle & Snelle - 17 miljoen mensen (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
*
tenenkrommend slecht!!!

Patrick3
******
Schitterend. Kippenvel.

Bearcat
*
Dit is wellicht goed bedoeld maar gewoon slecht

Stevolution
*
The road to hell is paved with good intentions.

S.

vinylfreak
*
Ja Madonna zei het al...…………………….

Rene1
*
Weer een liedje van Davina Michelle, die dit het liefst met haar schreeuwende overslaande stem had willen inzingen. Gelukkig leent het liedje zich daar niet voor, origineel was goed destijds, dit is een magere 2020 versie, die hopelijk heel snel vergeten gaat worden.
Davina denkt dat ze een geweldige zangers is, maar ook weer voor dit lied geldt,Het duurt te lang.
Goede intenties voor wie?

Richard (NL)
**
Nou voor beiden een punt, maar deze nieuwe versie kan mij niet bekoren.

Muziekstad
*
+20 liedjes in 2019 alleen al: vind je het gek dat de kwaliteit tegenwoordig niet om aan te horen is! En daar doet deze schreeuwerd dus aan mee. Nog liever Vormfout uit 1996 met hun persiflage, dan de 2020 versie. 1:47 is veulste lang!

Mark1984
*
Vreselijke goedkope cover van het origineel.

mariamg
*
Dit is echt erg...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?