Davina Michelle - Sweet Water

Cover Davina Michelle - Sweet Water
Digital
8ball / Noah's Ark 21UMGIM42123

Charts

Binnenkomst:29/05/2021 (Positie 29)
Laatste week notering:19/06/2021 (Positie 34)
Piekpositie:29 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:14055 (281 Punten)
Airplay:22/05/2021 / Piek: 6 / Weken: 5
Single Tip:22/05/2021 / Piek: 6 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 29 / Weken: 4

Tracks

18/05/2021
Digital 8ball / Noah's Ark 21UMGIM42123 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sweet Water
  3:22
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:22Sweet Water8ball / Noah's Ark
21UMGIM42123
Single
Digital
18/05/2021

Davina Michelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Duurt te lang06/10/20181118
Skyward23/03/20192125
Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle)11/05/20192110
Better Now17/08/20196016
Beat Me07/03/20201826
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
My Own World18/07/20204618
Nobody Is Perfect03/04/20214911
Sweet Water29/05/2021294
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Own World29/08/2020412
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62Davina Michelle - Sweet Water (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
******
Wederom een uitmuntende nieuwe single!

Patrick3
******
Super

Bearcat
*****
Dit maakte op mij ook indruk
Goed gedaan

fkvdmark
*****
Goed nummer! Mooie ESC show ook. Leuk om te weten: het nummer werd geplaatst op het intranet van Rijkswaterstaat als "reclame" voor de Deltawerken.
Laatst gewijzigd: 01/06/2021 21:05

Rootje
**
Nee, dit stille watertje bevalt me niet. Het is al snel een lawaaiige waterval.
Laatst gewijzigd: 28/05/2021 18:29

Jeroen68
***
Zonder beeld is hier niet veel aan
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?