Davina Michelle - Nobody Is Perfect

Cover Davina Michelle - Nobody Is Perfect
Digital
8ball 8717774689561 (nl)

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/04/2021 (Positie 72)
Laatste week notering:10/04/2021 (Positie 57)
Piekpositie:57 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:20970 (73 Punten)
Airplay:27/03/2021 / Piek: 12 / Weken: 3
Single Tip:27/03/2021 / Piek: 2 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 57 / Weken: 2

Tracks

19/03/2021
Digital 8ball 8717774689561 [nl] / EAN 8717774689561
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nobody Is Perfect
2:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:56Nobody Is Perfect8ball
8717774689561
Single
Digital
19/03/2021

Davina Michelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Duurt te lang06/10/20181114
Skyward23/03/20192125
Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle)11/05/20192100
Better Now17/08/20196016
Beat Me07/03/20201826
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
My Own World18/07/20204618
Nobody Is Perfect03/04/2021572
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Own World29/08/2020412
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6Davina Michelle - Nobody Is Perfect (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
******
Prachtige nieuwe single! Mooie boodschap ook.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?