Davina Michelle - My Own World

Cover Davina Michelle - My Own World
Digital
8ball 8717774688632 (nl)
Digital
Universal 00602507430955 (be)

Charts

Binnenkomst:18/07/2020 (Positie 88)
Laatste week notering:08/08/2020 (Positie 67)
Piekpositie:65 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:18930 (118 Punten)
Airplay:18/07/2020 / Piek: 7 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 65 / Weken: 4

Tracks

08/07/2020
Digital 8ball 8717774688632 [nl] / EAN 8717774688632
10/07/2020
Digital Universal 00602507430955 (UMG) [be] / EAN 0602507430955
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Own World
  3:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:24My Own World8ball
8717774688632
Single
Digital
08/07/2020

Davina Michelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Duurt te lang06/10/2018197
Skyward23/03/20192125
Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle)11/05/2019266
Better Now17/08/20196016
Beat Me07/03/20201823
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
My Own World18/07/2020654
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5Davina Michelle - My Own World (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

mariamg
*****
niet zo sterk als gewend

Rene1
*
en dan toch 5 punten geven voor dit zoveelste liedje van deze omhoog gevallen dame die denkt dat ze kan zingen.
Wat zingt ze toch beroerd engels, paar keer gehoord en het is gewoon niet te verstaan wat er gezongen wordt. Ga eerst eens naar de nonnen in Vught om je engels bij te spijkeren en ga op zangles voor ademhalingsoefeningen, misschien wordt het dan nog wat met je Davina, het duurt echt al veel lang, Michelle
Laatst gewijzigd: 17/07/2020 19:16

Patrick3
******
Uitstekend nummer

Bearcat
*
Ik vind haar als persoon best okay
Maar haar muziek komt totaal niet overtuigend binnen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?