Davina Michelle - My Own World

Cover Davina Michelle - My Own World
Digital
8ball 8717774688748 (nl)
LP
Use Me 8717774688779 (nl)

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/08/2020 (Positie 4)
Laatste week notering:14/11/2020 (Positie 90)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:4616 (692 Punten)
Vinyl 33:16/01/2021 / Piek: 8 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 12
be  Piek: 102 / Weken: 1 (V)

Tracks

21/08/2020
Digital 8ball 8717774688748 [nl] / EAN 8717774688748
21/08/2020
CD Top Act 350.500-8 (UMG) [be] / EAN 0602435050089
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Own World
  3:24
2.Skyward
  3:48
3.Beat Me [Official Song F1 Dutch Grand Prix]
  3:12
4.Hollow
  3:25
5.Given All The Reasons Why
  3:32
6.Torn Apart
  3:03
7.Lucky
  2:55
8.The Last Thing I Need
  3:40
9.Purpose
  3:39
10.Better Now
  3:40
Live Bonus Track
11.Liar
  6:07
   
08/01/2021
LP Use Me 8717774688779 [nl] / EAN 8717774688779
Toon detailsAlles beluisteren
   

Davina Michelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Duurt te lang06/10/20181117
Skyward23/03/20192125
Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle)11/05/20192105
Better Now17/08/20196016
Beat Me07/03/20201826
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
My Own World18/07/20204618
Nobody Is Perfect03/04/2021497
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Own World29/08/2020412
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6Davina Michelle - My Own World (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Schitterend album
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?