Davina Michelle - Hyper

Cover Davina Michelle - Hyper
Digital
8ball 8717774690406 (nl)

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/01/2022 (Positie 78)
Laatste week notering:15/01/2022 (Positie 58)
Piekpositie:58 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:21558 (66 Punten)
Airplay:25/12/2021 / Piek: 9 / Weken: 4
Single Tip:25/12/2021 / Piek: 11 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 58 / Weken: 2

Tracks

17/12/2021
Digital 8ball 8717774690406 [nl] / EAN 8717774690406
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hyper
2:57
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57Hyper8ball
8717774690406
Single
Digital
17/12/2021

Davina Michelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Duurt te lang06/10/20181118
Skyward23/03/20192125
Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle)11/05/20192115
Better Now17/08/20196016
Beat Me07/03/20201826
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
My Own World18/07/20204618
Nobody Is Perfect03/04/20214911
Sweet Water29/05/20212913
Hold On (Armin van Buuren and Davina Michelle)18/09/20213417
Hyper08/01/2022582
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Own World29/08/2020412
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Davina Michelle - Hyper (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Marcel69
*****
Wat een héérlijk, energiek nummer!! Kan mijn goedkeuring zéér wegdragen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?