Davina Michelle - Heartbeat

Cover Davina Michelle - Heartbeat
Digital
8ball 8717774691809 (nl)

Nummer

Jaar:2023
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/01/2023 (Positie 90)
Laatste week notering:28/01/2023 (Positie 67)
Piekpositie:67 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:23221 (45 Punten)
Airplay:14/01/2023 / Piek: 13 / Weken: 3
Single Tip:14/01/2023 / Piek: 6 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 67 / Weken: 2

Tracks

05/01/2023
Digital 8ball 8717774691809 [nl] / EAN 8717774691809
Toon detailsAlles beluisteren
1.Heartbeat
3:18
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:18Heartbeat8ball
8717774691809
Single
Digital
05/01/2023

Davina Michelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Duurt te lang06/10/20181119
Skyward23/03/20192125
Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle)11/05/20192115
Better Now17/08/20196016
Beat Me07/03/20201826
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
My Own World18/07/20204618
Nobody Is Perfect03/04/20214911
Sweet Water29/05/20212913
Hold On (Armin van Buuren and Davina Michelle)18/09/20213418
Hyper08/01/2022587
I Love Me More19/11/2022911
Heartbeat21/01/2023672
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Own World29/08/2020412
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Davina Michelle - Heartbeat (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rene1
*
Wat een dieptepunt weer, wat knauwt ze op dit liedje. Niet te verstaan en weer die vreselijke schelle stem van haar.

Ze wordt gezien als een toppertje, eerder een heel groot dieptepunt in de Nederlandse muziek.
Er zijn vele betere zangeressen dan deze dame, maar het zonder de steun (lees: hype) van bv. Radio 2 of Qmusic moeten stellen.

Mark1984
**
Ook dit is niet vernieuwend, 13 in dozijn waar er al velen van zijn.

Patrick3
******
Prachtige single
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?