Davina Michelle - Beat Me

Cover Davina Michelle - Beat Me
Digital
8ball 8717774688083 (nl)

Nummer

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/03/2020 (Positie 53)
Laatste week notering:15/08/2020 (Positie 96)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:24
Positie aller tijden:1308 (1491 Punten)
Airplay:07/03/2020 / Piek: 2 / Weken: 23
In de landen:
nl  Piek: 18 / Weken: 24

Tracks

28/02/2020
Digital 8ball 8717774688083 [nl] / EAN 8717774688083
Toon detailsAlles beluisteren
1.Beat Me [Official Song F1 Dutch Grand Prix]
3:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12Beat Me8ball
8717774688083
Single
Digital
28/02/2020

Davina Michelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Duurt te lang06/10/2018197
Skyward23/03/20192125
Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle)11/05/2019267
Better Now17/08/20196016
Beat Me07/03/20201824
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
My Own World18/07/2020655
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5Davina Michelle - Beat Me (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
******
Super mooie single weer van Davina!

Patrick3
******
Super

Bearcat
**
Weer een plaatje wat me niets doet helaas
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?