Davina Michelle - Liar

Cover Davina Michelle - Liar
Digital
8ball 8717774689127 (nl)
Digital
8ball 20UM1IM03765 (be)

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

20/11/2020
Digital 8ball 8717774689127 [nl] / EAN 8717774689127
20/11/2020
Digital 8ball 20UM1IM03765 (UMG) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Liar (Single Version)
  4:01
2.Liar (Live) [Bonus Track]
6:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:07My Own World8ball
8717774688748
Album
Digital
21/08/2020
Single Version4:01Liar8ball
8717774689127
Single
Digital
20/11/2020
Live6:06Liar8ball
8717774689127
Single
Digital
20/11/2020

Davina Michelle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Duurt te lang06/10/20181101
Skyward23/03/20192125
Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle)11/05/2019283
Better Now17/08/20196016
Beat Me07/03/20201826
17 miljoen mensen (Davina Michelle & Snelle)28/03/2020119
My Own World18/07/20204618
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Own World29/08/2020412
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.67Davina Michelle - Liar (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
******
De volle bak super mooie plaat! Perfect voor de donkere dagen.

Patrick3
******
Super schijf
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?