David Lee Roth - The Best

Cover David Lee Roth - The Best
CD
Rhino 8122-72941-2 (us)

Album

Jaar:1997
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
fi  Piek: 30 / Weken: 4

Tracks

28/10/1997
CD Rhino 8122-72941-2 (Warner) [us] / EAN 0081227294120
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Piss Me Off
4:28
2.Yankee Rose
  3:53
3.A Lil' Ain't Enough
4:45
4.Just Like Paradise
  4:07
5.Big Train
4:19
6.Big Trouble
4:01
7.It's Showtime!
3:50
8.Hot Dog And Shake
3:23
9.Skyscraper
3:43
10.Shyboy
  3:26
11.She's My Machine
3:57
12.Stand Up
4:44
13.Tobacco Road
2:30
14.Easy Street
  3:51
15.California Girls
  2:54
16.Just A Gigolo / I Ain't Got Nobody
  4:44
17.Sensible Shoes
5:10
18.Goin' Crazy!
3:11
19.Ladies' Nite In Buffalo?
4:02
20.Land's Edge
3:14
   

David Lee Roth   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
California Girls16/02/1985443
Just Like Paradise06/02/1988775
A Lil' Ain't Enough09/02/1991585
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eat 'Em And Smile16/08/1986573
Skyscraper13/02/1988397
A Little Ain't Enough02/02/1991308
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?