David Lee Roth - Land's Edge

Nummer

Jaar:1994
Muziek/Tekst:David Lee Roth
Terry Kilgore
Producer:Nile Rodgers
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12Your Filthy Little MouthReprise
9362-45391-2
Album
CD
04/03/1994
3:14The BestRhino
8122-72941-2
Album
CD
28/10/1997

David Lee Roth   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
California Girls16/02/1985443
Just Like Paradise06/02/1988775
A Lil' Ain't Enough09/02/1991585
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eat 'Em And Smile16/08/1986573
Skyscraper13/02/1988397
A Little Ain't Enough02/02/1991308
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?